MHP Erzurum Il Baskani Karatas'tan 10 Kasim Mesaji

MHP Erzurum Il Baskani Karatas'tan 10 Kasim Mesaji

MHP Erzurum il Baskani Naim Karatas 10 Kasim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yildönümü sebebiyle bir mesaj yayimladi.

Yayinladigi mesajinda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün essiz liderligine dikkat çeken MHP Erzurum il Baskani Naim Karatas, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin mimari ve iftihari Türk milletinin kurtulus simgesi, ortak degeri, ortak iradesi, ortak seslenisi ve Milli Mücadelemizin yol basçisidir" ifadelerine yer verdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "hayatinin cepheden cepheye kosmakla geçtigini" belirten Karatas, "Türkiye Cumhuriyetinin ilk Cumhurbaskani olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk iyi bir kumandan oldugu kadar, iyi bir siyasetçi, örnek bir sahsiyet, emsalsiz bir diplomasi ustasi, müstesna bir devlet adamidir. Türk milletinin gönlünde taht kurmus olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin üzerine çöreklenmek isteyen emperyal mihraklara karsi amansiz bir mücadele ortaya koymus, tutsak ve bagimli yasamaya tamamen karsi çikmis, isgal ve ihaneti yerle bir edecek iman ve iradeyi ortaya koymus, milli bagimsizlik için hayati cepheden cepheye kosmakla geçmistir.

Bu vesileyle, vatan ugruna her türlü çileyi ve mesakkati bas taci yaparak, türlü fedakarliklarla bizlere bu cennet vatani armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli mücadele kahramanlarimizin sanli mücadelesini bir kez daha gururla yad ediyor, ebediyete intikalinin 84. Yil dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Cenab-i Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu Sad Mekâni Cennet olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile