MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, Terör Saldırılarını Kınadı

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Hakkari, Çukurca ve Van'da düzenlenen terör saldırısı dolayısıyla kınama mesajı yayımladı.

Mesajında, saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını ifade eden Karataş, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diledi.

Karataş, mesajında şunları kaydetti:

'Bugün 3 ayrı noktada yapılan kahpe terör örgütü, Hakkari, Çukurca ve Van’ın Viranşehir ilçesinde araç geçişi sırasında yaptığı bombalı saldırıyla 19 tane vatan evladımızı şehit etmiş ve 20 evladımızı ağır yaralamıştır. Yüce Türk Milletimizin başı sağolsun. Yaşanan bu vahim saldırı bizi derinden üzmüştür. Terörün dini, vicdanı, dili, ırkı olmaz. Terör terördür. Biz aziz milletimizle dimdik durdukça, sıkı sıkıya kenetlendikçe bizim içimize asla sızamayacak ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. 15 Temmuz'da yaşanan hain saldırı karşısında da devletimizle ve milletimizle gece gündüz meydanlarda nöbetimizi tutarak devletimizin, milletimizin yanında olduk. Bundan sonra da yanında olacağımızı bir kez daha beyan ediyorum. Milliyetçi ülküdaş kardeşlerimi sükunete davet ediyorum. Ne yaşarsak yaşayalım, omuz omuza mücadele vereceğiz. Gerek Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile gerek PKK ile mücadelemize asla taviz vermeden devam edeceğiz.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile