Mhp Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yozgat'ta

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Sayın Başbakan uzağa bakma, başka yerde şüpheli izi sürme, milli irade diyerek gizlenme. Siyasi mühendislik yapılıyor sözleriyle yolsuzluk operasyonunu kirletme, karartma, sulandırma" dedi.

Durmaz, partisinin Yozgat Seçim Karargahanı'nın açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart 2014 tarihinde Mahalli İdareler Seçimlerinin yapılacağını anımsatarak, birinci amaçlarının yerel yönetimlerde en iyi sonucu alarak millete hak ettiği ve beklediği hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Durmaz, AK Parti'nin her seçimde kendisine yüksek oranda destek veren Yozgatlıları boş vaatler ile kandırdığını öne sürdü.
Türkiye'nin son yılların en büyük ve en vahim yolsuzluk iddialarına, akılları durduracak usulsüzlük suçlamalarına, hiçbir vicdanın kabullenemeyeceği skandal gelişmelere sahne olduğunu savunan Durmaz, şunları kaydetti:
"AKP iktidarı yolsuzluk olup çıkmıştır. Öyle isnatlar, öyle suçlamalar var ki bunların birisi bile doğruysa hükümetin yerinde durması mümkün değildir. Ateş bacayı sarmış, yolsuzluk dumanı görüş açısını sıfıra indirmiş, Başbakan ise hala 'babamın oğlu olsa dinlemem' ezberleriyle vakit geçirmektedir. Sayın Başbakan uzağa bakma, başka yerde şüpheli izi sürme, milli irade diyerek gizlenme. Siyasi mühendislik yapılıyor sözleriyle yolsuzluk operasyonunu kirletme, karartma, sulandırma."
Yolsuzluk soruşturmalarının sonuna kadar sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Durmaz, soruşturmanın en başından beri AK Parti tarafından engellendiğini savundu.
Konuşmaların ardından MHP Seçim Bürosu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile