MHP Genel Baskani Bahçeli Açiklamasi 'Cumhur Ittifaki Devam Edecektir, Bizde Çatlama Olmaz'

MHP Genel Baskani Bahçeli Açiklamasi 'Cumhur Ittifaki Devam Edecektir, Bizde Çatlama Olmaz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, "Cumhur Ittifaki devam edecektir, bizde çatlama olmaz" dedi.



MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Kurban Bayrami namazinin ardindan MHP’nin Kurucu Genel Baskani Alparslan Türkes’in Bestepe’deki anit mezarini ziyaret etti. Bahçeli, Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan Alparslan Türkes’in kabrine kirmizi beyaz karanfil birakti, bakir ibrikle su döktü. Çikista gazetecilere açiklama yapan Bahçeli, Türk milletinin Kurban Bayrami’ni tebrik etti.

"MHP sayin Cumhurbaskanimizin yanindadir"

"Türk siyasetinde kargasa, kavga olusturmak isteyen unsurlarin her gün yalan fitne üzerinden görüs beyan ediyorlar" diye konusan MHP lideri Bahçeli, sunlari aktardi:

"Bu da toplumun belli kesimlerini rahatsiz ediyor. Bütün seçimler geçmistir. 2028’e kadar olan süre içinde Cumhur Ittifaki’nin önünde 4 önemli yil bulunmaktadir. Yapisal reformlarin gerçeklesecegi, kurumsal yapinin yerlesecegi, demokratik yaklasimlarin daha da gelisecegi bir ortamlar milletin huzurunda bulunurken, ‘hükümet çatlayacak’ gibi milleti karamsarliga iten, geçim pahaliligindan, hayat pahaliligindan bahsediyorlar ama toplumda hayati zehirlemekten bir türlü vazgeçemiyorlar. O nedenle sayin Cumhurbaskaninin kararli tutumu, Cumhur Ittifaki’nin birlesenlerinin uyumlu çalismalari ve millet için her türlü fedakarliga hazir olmalari gelecek için Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümü için çok büyük bir program hayata geçirecektir. Ümitliyiz, güvenliyiz. Cumhur Ittifaki devam edecektir, bizde çatlama olmaz. Bir ne kerpiç ne topragiz. Kaya gibi Cumhur Ittifaki’yiz. Uluslararasi gelismeleri yakindan takip etmektedir. Kayalarin parçalanmasi gürültülü olur fakat sonuç vermez. MHP sayin Cumhurbaskanimizin yanindadir. Türkiye’nin önderliginde dünya barisini, emperyalist güçlere karsi olan mücadelede büyük bir basari elde etmenin çabasi içerisindedir. Oraya köstek degil yardimci olmak lazim. O nedenle temennimiz baristir, kaynasmadir, dayanismadir. MHP üzerine düsen her türlü sorumlulugu, her türlü fedakarligi yaparak yoluna devam edecektir. MHP’yi anlamayanlar, kirik masalar üzerinde gelecek vadedenlerin, masayi nasil dagittiklarini utanmadan hatirlamalari gerekirken simdi yol gösterici duruma düsmüslerdir. Allah onlari islah etsin."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile