MHP Genel Baskani Bahçeli'den, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayimlayarak“ Mesleginin ahlaki ve etik ilkelerine bihakkin riayet eden, sorumluluk suuruyla çalismalarini sürdüren bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Çalisan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü nedeniyle sosyal medya hesabindan bir mesaj yayimladi. Bilgi ve haberin dogrusunu ögrenmek hem vatandaslik hakki hem de insan hakki oldugunu belirten Bahçeli, “Insan, kitle iletisim araçlari vasitasiyla devamli surette kendisini ilgilendiren veya ilgilendirebilecek konularda ya bilgi ya da haber almak ister. Bilgi ve haberin dogrusunu ögrenmek hem vatandaslik hakki hem de insan hakkidir. Gaflara, çarpitmalara, dezenformasyonlara, kasten atlanilan gerçeklere, yalan iddialara ve yanlis yönlendirmelere tevessül ve tesebbüs etmeyen gazeteciler her zaman saygiyi hak etmektedir. Mesleginin ahlaki ve etik ilkelerine bihakkin riayet eden, sorumluluk suuruyla çalismalarini sürdüren bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Çalisan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevini icra ederken hayatlarini kaybeden gazetecilerimize Cenab-i Allah’tan rahmetler diliyorum” ifadelerini kullandi.

Bahçeli, 7 Ekim 2023 tarihinden buyana geçen 94 gün içinde, Israil’in Gazze’deki seri katliamlarinda hayatini kaybeden 112 gazetecinin de acisini paylastigini, ailelerine taziyelerini sundu.

Geçen pazartesi Istanbul Fatih Camii’nde Imam ve cami cemaatine acil sifalar diyen Bahçeli, “ Geçtigimiz pazartesi günü menfur bir saldirida yaralanan Istanbul Fatih Camii Imami Galip Usta ile birlikte cami cemaatinden Bilal Erdem’e özellikle sifalar temenni ediyorum. Bu kapsamda alçak saldirganin en agir sekilde cezalandirilmasinin yani sira, karanlik baglantilarinin aydinlatilacagina, provokasyon iklimi olusturmanin arayisinda olan mihraklara asla firsat verilmeyecegine yürekten inaniyorum” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile