MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin Çagrisina Diyarbakir'dan Destek

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin Çagrisina Diyarbakir'dan Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin baslatmis oldugu ‘Çagrim sana, kulak ver’ çagrisina Diyarbakir’dan destek geldi.

MHP Diyarbakir milletvekili aday adayi Mehmet Teyar Kararkoç, Diyarbakir’dan Devlet Bahçeli’nin çagrisina kayitsiz kalmayarak, “Genel Baskanimiz Devlet Bahçelinin çagrisina Diyarbakir’dan ses vermek ve bu kutlu çagriya Diyarbakir’dan sonsuz destek oldugumu açik yüreklilikle ifade ediyorum” dedi.

Geçmis dönemde MHP Diyarbakir il baskanligi yapmis ve her seçimde partisinin emrinde oldugu için milletvekili aday adayligini açiklayan Mehmet Teyar Karakoç, Devlet Bahçeli’nin çagrisina Diyarbakir’dan yanit verdi. Karakoç, “MHP Genel Baskani Liderimiz Devlet Bahçeli’nin haçli zihniyetlilerden ve karanlik odaklardan çok daha fazla biz Diyarbakir’lilari sevdigini biliyoruz. Biz Diyarbakir olarak çok sevildigimizden asla süphe duymuyoruz. Cumhur ittifakinin basarili ve kararli bir sekilde 2023 hedeflerine emin adimlarla ulasmasi ve Ankara merkezli uygulanan milli politikalarin adim adim sürdürülmesi Türk milletinin yarina olacagi inanciyla önümüzdeki milletvekiligi seçimlerinde Diyarbakir’da resmi süreç basladiginda büyük Türk milletinin bir ferdi olarak Milliyetçi Hareket Partisin’den Diyarbakir milletvekili aday adayi müracaatinda bulunacagim. Imkanlarim ve tüm olanaklarimla, aday gösterilsem, gösterilmesem, siralamaya bakmaksizin liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Cumhur ittifakinin basarisi için tüm gücümle Diyarbakir’in her kösesine ulasma gayreti içinde olacagim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile