MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açiklamasi 'Apo'ya Özgürlük Konusunda Söz Verdiler'

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açiklamasi 'Apo'ya Özgürlük Konusunda Söz Verdiler'

Millet Ittifaki Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun HDP ile anlastigini ifade eden MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, “Kapali kapilar ardinda Apo’ya özgürlük konusunda söz verdiler” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Ismet Büyükataman, Bursa’nin Nilüfer ilçesinde miting gerçeklestirdi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi mitingde, Büyükataman 14 Mayis seçimleri hakkinda açiklamalarda bulundu. Konusmasinda Millet Ittifaki Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu ile HDP’nin anlasma sagladigini ifade eden Büyükataman, bölücü terör örgütü PKK’nin lideri Abdullah Öcalan’a özgürlük vaadinde bulundugunu söyledi.



Büyükataman, “Kiliçdaoglu’nun adayligi netlestikten itibaren Kandil bayram yapti. Türkiye Cumhuriyeti devletini bir iç savasa sürüklemek için her türlü kirli iliskinin içinde bulunan FETÖ artiklari bayram yapti. Türkiye’ye hasim ne kadar insan ve çevre varsa Kemal Kiliçdaroglu’nun arkasinda hizalandi. Kemal Kiliçdaroglu’nun adayligi belli olduktan sonra HDP cumhurbaskani adayi çikarmayacagini ilan etti. PKK’ya ve HDP’ye 11 önemli konuda Kemal Kiliçdaroglu’nun vaatte bulundugu söyleniyor. Kapali kapilar ardinda Apo’ya özgürlük konusunda söz verdiler. Kapali kapilar ardinda kaçak FETÖ’cülere, Osman Kavala’ya, Demirtas’a özgürlük vaadinde bulundular. Çok dilli ve çok kimlikli anayasa yapacaklarina dair söz verdiler. Türkiye’nin egemenlik haklarina yönelik, bin yillik kardeslik hukukuna, istikbal ve istiklaline yönelik yapilan bu kirli pazarliklar 14 Mayis’ta unutulmamali. Gelecegimize mutlaka sahip çikilmali” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile