MHP Giresun İl Teşkilatı partililere ve basın mensuplarına iftar verdi

MHP Giresun İl Teşkilatı tarafından, partililere ve basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Bir restaurantta gerçekleştirilen iftarda konuşan MHP

MHP Giresun İl Teşkilatı tarafından, partililere ve basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Bir restaurantta gerçekleştirilen iftarda konuşan MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışmanın simgesi olan manevi huzurun en yüksek seviyede olması gereken Ramazan ayında, Türkiye ve Türk halkı adına yaşanan vahim gelişmelerin toplumsal huzuru bozarak, ülkenin ciddi manada tehdit altına girmesine neden olduğunu savundu.

Türkiye'nin güvenliği, birlik ve bütünlüğü, geleceğinin tehdit altında olduğu bir süreçte yüreğinde vatan, bayrak, milliyetçi sevgi olan hiç kimsenin daha fazla hareketsiz kalamayacağını söyleyen Ezurum, "Milliyetçi Hareket mensupları olarak bu konuda endişemizi her zeminde dile getirmeyi, milletimizi uyarmayı tarihi bir sorumluluk kabul etmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek çalışmalıyız." dedi.

MHP Giresun İl Teşkilatı olarak, referandum sürecinde Giresun'un genelini dolaşarak, insanlara neden 'hayır' oyu kullanmaları hususunda bilgiler verdiklerini dile getiren Erzurum, "Ülkücü hareket Türk Milleti'ne biçilmek istenen kefeni mutlaka yırtacak. Hain emelleri besleyenlere asla geçit vermeyecektir. Bu sebeplerle önümüzdeki referandum sürecinde AK Parti hükümetine de Anayasa'sına da tepyekün 'hayır' diyecek. Bunu dedirtmek için de çabalamaktayız." diye konuştu.

İftara, MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile