MHP Gümüşhane Bahçeli’nin Yanında

MHP Gümüşhane Bahçeli’nin Yanında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, 4 Kasım’da yapılacak büyük kurultay öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle ildeki yerel gazeteleri ziyaret ediyor.

Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener ve yönetim kurulu üyelerin oluşan heyetle gazeteleri ziyaret ederek yaklaşan büyük kurultay ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Mazman, mevcut Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini deklare etti.

Partisinin Türkiye genelinde il kongrelerini yüzde 95 oranında tamamladığını belirten İl Başkanı Mazman, “Gümüşhane’yi temsilen büyük kurultayda 3 oy kullanacağız. İl Başkanı sıfatıyla şahsım, Kelçit İlçe Başkanımız Hasan Daldaban ve Kürtün İlçe Başkanımız Şenol Yiğit. Bu kongrede; partimiz ve ülkemiz için gerekliliğine inandığımız Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında olacağız. Baş başa, baş Allah’a bağlıdır. Biz aleniyet çalışan bir partiyiz. Bu yüzden destekleyeceğimiz adayı deklare etmemizde bir sıkıntı görmüyorum. Kaldı ki, partilerin sıklıkla lider değiştirmesini doğru bulmuyoruz.” şeklinde konuştu.

“TERÖR YÜZÜNDEN KURULTAYA KONSANTRE OLAMIYORUZ”

Parti olarak asıl gündemlerinin 4 Kasım tarihinde yapılacak büyük kurultay olduğunu fakat bir türlü asıl gündeme konsantre olamadıklarını dile getiren Mazman, “AK Parti hükümetinin terör konusundaki beceriksizliğinin sonucu hemen her gün aldığımız şehit haberleri, ana gündemimizden uzaklaşmamıza neden oluyor. Terör örgütüne verilen tavizler sonucunda, maalesef hükümet mücadele edemez duruma gelmiştir. Bu acıları yaşarken başka bir gündem konusu üzerinde yoğunlaşmamız mümkün olmuyor. Ancak bu mücadeleyi en iyi verecek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu bildiğimiz için, partimizin daha da güçleneceği kurultaya da hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

“PARTİLERE DIŞ MÜDAHALE OLUYOR”

Dış mihraklı güçlerin ellerinin devamlı Türkiye’nin üzerinde olduğunu belirten Mazman, “Maalesef dış güçlerin, ülke yönetiminin üzerinde söz sahibi olma çabaları her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye’de birkaç siyasi partiyi avuç içine alan bu zihniyet, MHP’yi de genel başkanlık koltuğuna müdahale ederek kontrolü altına almaya çalışıyor. Ancak 1969 yılından itibaren bizleri bugünlere getiren Milliyetçi Hareket Partisi gelenekleri buna asla izin vermez. Biz; fikre bağlılık, kurumsallık ve lidere saygı ilkeleriyle bugünlere geldik” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile