MHP Hatay Milletvekili Çirkin: PKK Amanos Dağları'nda üs kurdu

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, PKK'nın Amanos Dağları'nda üs kurduğunu iddia etti.

Antakya Gazeteciler Ce

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, PKK'nın Amanos Dağları'nda üs kurduğunu iddia etti.

Antakya Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Hatay Milletvekilleri Süleyman Turan Çirkin ve İzzeddin Yılmaz Türkiye gündemindeki satır başları hakkında kısa açıklamalarda bulundular.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde son bir kaç ay içerisinde yaşanan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgalarını çirkin bir tezgah olarak değerlendiren Milletvekili Çirkin MHP'nin binlerce yıldır kardeşliği savunduğunu söyledi. Konuşmasında PKK'nın Amanos Dağlarında üs kurduğunu da iddia eden Çirkin "Antakya'da oynanmak oyuna karşı herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bu tür çirkin oyunlara asla izin vermeyeceğiz." dedi.

Yerel basının sorunlarının AK Parti hükümeti döneminde arttığını da ifade eden Çirkin, hükümetin kendi basınını oluşturmaya çalıştığını söyledi. Milletveklili Çirkin AK Parti hükümetinin özellikle yerel basını yok etmeye yönelik resmi ilanları kesmeye çalışmasının demokrasi ayıbı olarak nitelendirdi.

Milletvekili Çirkin, hükümetin kendi anayasasını oluşturmaya çalıştığını belirterek, referandumda hayır oyu kullanacaklarını vurguladı.

Çirkin, gelecek dönemde daha geniş ve özgürlükçü bir anayasa yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile