MHP Heyetinden Baskan Taskin'a Hayirli Olsun Ziyareti

MHP Heyetinden Baskan Taskin'a Hayirli Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’a hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoglu, Il Baskani Gökhan Gök, Ülkü Ocaklari Malatya Il Baskani Turgay Sengönül, MHP Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan, Yesilyurt Ilçe Baskani Süleyman Emre, Kamu-Sen Malatya Il Temsilcisi Fevzi Sahin, TÜRKAV Malatya Sube Baskani Bünyamin Boran ve encümenler, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’i ziyaret ederek hayirli olsun dileklerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi ve beraberindeki heyeti makaminda agirlayan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Birlikte iki ay ter döktük. Hamdolsun Rabbim bize zaferi nasip etti. Algilara Battalgazi’miz, Malatya’miz prim vermedi. Bizler bu makamlari hizmet ve emanet olarak görüyoruz. Biz inaniyoruz ki 1977’de Malatya’da Hamido lakabiyla maruf sehit belediye baskanimiz Hamit Fendoglu’nun biraktigi mirasa sahip çikacagiz. Bu emanetin agirliginin bilincinde olarak bu yükü omuzlarimizda tasiyacagiz. Malatya’miza, Battalgazi’mize, halkimiza hizmet edecegiz. Kiymetli Battalgazili hemsehrilerimiz müsterih olsunlar, emaneti yerde birakmayacagiz. En güzel sekilde Malatya’miza, Battalgazi’mize hizmet için el birligiyle çalisacagiz. Rabbim bu güzel birlikteligimizi bozmasin” dedi.

“Küllerinden dogan Malatya’da eserlerin her birinde imzasi olacak”

Teskilat olarak Baskan Taskin’a görevinde basarilar dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoglu ise, “Kendisinin geçmisten gelen bir siyasi birikimi var. Bu görevi liyakatiyle yapacagina hiç süphemiz yok. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Battalgazi ilçemizde bize ne düsüyorsa, gerek Ankara’da gerek yerelde, il baskanimiz, ilçe baskanlarimiz, Ocak baskanimizla birlikte Malatya’mizin emrindeyiz. Bayram Baskanimizin çalismalarini takdir ediyoruz. Geçmisten gelen bir bilgi birikimi var. Battalgazi’yi iyi yerlere tasiyacagi kanaatindeyim. Deprem sürecinde yikilmis, dökülmüs bir Malatya’dan küllerinden dogan bir Malatya olacak. Bu konuda eserlerinin her birinde imzalari olacak. Seçimlerden alnimizin akiyla çiktik. Algi yapanlara karsi feraset sahibi Malatyalilar cevabini vermistir. Battalgazi ilçemizi ayaga kaldirmak, eskisinden daha güzel yerlere getirmek ve sehrimizi yeniden yapilandirmak için Bayram Baskanimizi destekliyoruz, arkasindayiz. Nazik ve misafirperver karsilamasindan dolayi kendisine tesekkür ederim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile