MHP İl Başkanı Erzurum, İktidarın neden olduğu ağır tahribat, toplumu derinden etkilemeye başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, 7,5 yılı aşan AK Parti iktidarının ülkede ağır tahribata bir neden olduğunu idd

  Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Giresun İl Başkanı Dr . Orhan Erzurum , 7 , 5 yılı aşan AK Parti iktidarının ülkede ağır tahribata bir neden olduğunu iddia ederek , bunun toplumun bütün kesimlerini derinden etkilemeye başladığını savundu .

Yazılı açıklama yapan MHP İl Başkanı Dr . Erzurum , kanlı terör olaylarının özellikle son haftalarda artış göstermesinin toplumda kaygı uyandırdığını ileri sürdü .

Devletin terörle mücadelede yeterliliğinin ve hükümetin aldığı tedbirlerin sorgulanmaya başlandığını dile getiren Dr . Erzurum , " Açılım denen yıkımda gelinen nokta maalesef burasıdır . Hükümetin yıkım ısrarı sürdükçe terörle yapılan pazarlığın acı sonuçları kan ve gözyaşı olarak geri dönmektedir . Terörün aramızdan aldığı evlatlarımızın acılarıyla çok sancılı bir dönem başlamıştır . Kanlı terörün neden olduğu can kayıplarının haklı öfkesi artık toplumun tahammül sınırlarını zorlamaktadır . Her gün bir yöremizden kanlı bir eylemin haberi gelmekte , her gün bir beldemizde vatan evlatlarımız omuzlar üzerinde toprağa verilmektedir . Her gün bir Mehmetçiğimiz yaralanmakta , her gün bir ocağa daha ateş düşmektedir . " dedi .

Tek tesellinin büyük milletlerin göstereceği vakarın ve sabrın millet tarafından gösterilmesi olduğunu ifade eden Dr . Orhan Erzurum , " Yıllardan beri bölücülüğü ve terörü kökü ve kökeni ne olursa olsun hiçbir toplum kesimine mal etmemiş olan aziz milletimizin bu asil duruşu çok şükür ki devam etmektedir . Açılımla birlikte kaşınan etnik kimliklerin kışkırtılması ile birbirine düşman edilmek istenen milletimizin sağduyusu takdir-i şayandır ki sürmektedir . " ifadelerini kullandı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile