Mhp İl Başkanı Korkmaz, Emeklilere Yapılan Son Zammı Değerlendirdi

MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, 8 yıldır iktidar da olan AK Parti'nin işçiye, emekliye, tarıma ve hayvancılığa yönelik hiçbir şey yapmadığını ileri sürerek, "Emeklilerin gururuyla oynanmıştır" dedi

MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, 8 yıldır iktidar da olan AK Parti'nin işçiye, emekliye, tarıma ve hayvancılığa yönelik hiçbir şey yapmadığını ileri sürerek, "Emeklilerin gururuyla oynanmıştır" dedi.
MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Tüm İşçi Emeklileri Derneği Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında emeklilere yapılan zammı değerlendiren Korkmaz, emeklilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, emekli için büyük öneme sahip intibak yasasının çıkması için takipçi olacaklarını söyledi.
Her şeye zam geldiğini anlatan Korkmaz, "Ekmek, otobüs bileti, elektrik, su ve et fiyatları nerden nereye geldi. Emekli eskiden birikim yapıyordu ama şimdi ay sonunu getiremiyor" diye konuştu.
Tüm İşçi Emeklileri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci de, yüzdesi çok tutularak söylenen zamların, zamların yüzdeli olarak söylenmesinin vatandaşı aldattığını, bu zamların pansumanla geçiştirme zammı olduğunu, asıl dertlerinin meclisten çıkacak olan intibak yasası olduğunu kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile