MHP İl Başkanı Mete Eke’den Çocuk Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Mete Eke 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

Eke, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Egemenliğimizin, İstiklalimizin ve Milli Değerlerimizin simgesi ve nişanesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı önemli günlerimizden biridir.

92 yıllık geçmişe baktığımızda atalarımızın çok ağır bedeller ödeyerek bize bıraktıkları mirasın anlam ve önemini daha iyi anlarız.

Bu tarihi geçmişi beyin süzgecimizden geçirdiğimizde bu değerlerden taviz vermenin, hem tarihi geçmişimizi hem de atalarımıza en büyük yanlış ve ihanet olduğunu gayet iyi anlarız.

Bu ve benzeri bayramların, sadece oynamak ve eğlenmek olarak görmek son derece yanlıştır.

Bu bayramlar, geçmişte yaşanan zorlukları, çileleri, sıkıntıları, üzüntüleri ve sevinçleri yad etmek, onlar üzerinde kafa yorup düşünmek olmalıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin teminatı yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımıza emanet etmesinin ayrı bir anlam ve önemi vardı.

Dünyanın en güzel varlıkları olan çocuklarımızın, geleceği ve geçmişi harman edip yarınlara ışık tutması ve öz benliklerinde cesaretin artması için emanet edilmiştir.

Bu bayramlar ve değerler, birileri tarafından küçük görülüp kaldırılması düşünülse de, Yüce Türk Milleti’nin tarih bilinci, atalarına olan sadakati ve ahde vefası sayesinde kıyamete kadar korunacak ve yaşatılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 92 yıldan beri kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının başta çocuklarımız olmak üzere milletimize ve bütün dünya çocuklarına huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini temenni ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile