MHP İlçe Başkanı Nazif Karkın, Görevinden İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanı Nazif Karkın, görevinden istifa etti.

Karkın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, ''Temsil etmekten gurur duyduğum MHP İlçe Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu ve özel nedenlerden dolayı istifa ettim. Yaklaşık 4 yıl süren görevim sırasında beni yalnız bırakmayan başta tüm yönetici arkadaşlarıma, partililerimize ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Görevini en iyi şekilde yürütmeye özen gösterdiğini belirten Karkın, ''Görev sürem içerisinde bilmeyerek kırdığım, incittiğim arkadaşlarım varsa hepsinden özür diliyorum, haklarını helal etmelerini istiyorum. Parti tüzüğü gereği yeni seçilen Mehmet Yahşi'ye ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum. İhtiyaç duyduklarında her zaman yardıma hazır olduğumu belirtmek istiyorum'' dedi.

Yeni başkan Mehmet Yahşi ise ''Bir dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği yapan, 2 dönem üst üste kongreyle ilçe başkanlığımızı yürüten, bir önceki yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Nazif Karkın, özel nedenlerden dolayı istifasını verdi. İstifası yönetim kurulu tarafından görüşüldü ve kabul edildi. Yönetim kurulumuz yaptığı toplantıda parti tüzüğü gereği bir seçim yaptı. Bu seçim neticesinde tüm yönetim kurulu üyeleri, oy birliğiyle beni Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe başkanlığı görevine getirdi. Eski ilçe başkanımızla dün olduğu gibi önümüzdeki süreçte de partimiz adına her zaman beraber olacağız. Suşehri'de birinci parti olmak için, yerel seçimlerde belediye başkanlığını alabilmemiz için, daha sonraki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sivas milletvekili çıkartmanın azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız'' diye konuştu.

-Kütüphaneler Haftası

Suşehri ilçesinde 49. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Suşehri Çocuk Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı kütüphane müdürü Ahmet Acar yaptı.

Kütüphanelerin eski çağlardan beri insanlığın hizmetinde olduğunu belirten Acar, vatandaşlara seslenerek, ''Bulunduğumuz yerdeki kütüphanelerden yararlanalım, kütüphanelerin zenginleşmesi için kitap armağan edelim'' dedi.

Programda, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilere hediyelerini, Suşehri Belediye Başkanvekili Nuh Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru takdim etti.

İlçede esnaf arasında en çok kitap okuyan Ali Öztaş'a ise kütüphane müdürü Ahmet Acar tarafından plaket verildi.

Programa, Suşehri Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ile daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: Faruk Kara

Yayıncı: Ahmet Ekici
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile