Mhp Kadın Kolları Üyeleri Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

Mhp Kadın Kolları Üyeleri Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve Adapazarı İlçe Kadın Kolları, Sakarya Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı görevine yeni atanan Selçuk Ural, MHP Kadın Kolları üyelerini ağırladı. Başkan Selçuk Ural ve yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan MHP'li kadınlar yaptıkları börekleri ocak mensubu gençlere ikram etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Sıktaş, "Aynı düşünce temelindeki bir siyasi partinin, kadın kolları olarak üzerimize düşen görev varsa yerine getirmeye hazırız. Ülkemizin ve teşkilatımızın birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu süreçte, birer ablaları, büyükleri olarak Ülkücü gençlerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yanınızdayız. Önümüzdeki dönemde Ülkü Ocaklarının yapacağı faaliyetlerde yer alıp, gerekirse etkin görev almak isteriz" dedi.
Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Ural ise, "Kadınlarımız, annelerimiz, bacılarımız milletimiz için en önemli yerdedirler. Göreve gelmemizin ardından sizlerin ziyarete gelmeniz ise ayrı bir mutluluktur. Bu süreçte özellikle Ülkücü gençlerin eğitimi, kültürel ve sosyal bilinçlendirilmesine yönelik yoğun bir programımız olacak. Tabii ki bu noktada tüm Ülkücü-Milliyetçi camiaya olduğu gibi sizlere de hitap etmek istiyoruz. Sizlerin de bizim yanımızda yer alacağınızdan şüphemiz yoktur. İnşallah hep birlikte ülke ve şehir sorunlarını düşünen, tartışan, çözüm yolları üreten Ülkücü gençleri birlikte yükselteceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ve yemeklerin yenmesinin ardından Başkan Selçuk Ural, MHP'li hanımlara Ocak binasını gezdirerek yapacakları faaliyetler hakkında detaylı bilgi verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile