Mhp Kadın Kollarından Necip Ve Aysel Yılmaz Çiftini Ziyaret Etti

Mhp Kadın Kollarından Necip Ve Aysel Yılmaz Çiftini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kayseri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Fatma Oytun, yeni evlenen Necip ve Aysel Yılmaz çiftini evlerinde ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kayseri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Fatma Oytun, yeni evlenen Necip ve Aysel Yılmaz çiftini evlerinde ziyaret etti.
Bedensel engelli olan yeni evli çiftlere yapılan ziyarette konuşan Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit, "Sizleri tebrik etmek için geldik, evlilik davetiyenizi aldık fakat sağlık problemleri nedeniyle katılamadık onu telafi etmek için, sizin yanınızda olduğumuzu göstermek amacıyla buradayız, Allah mutlu, mesut ve bahtiyar etsin" diye konuştu.
Başkan Sevim Koçyiğit konuşmasının sonunda "Tüm insanların yeni kutluyoruz umarım 2011 herkese en güzel mutlulukları, güzellikleri getirir" dedi.
Kayseri Bedensel Engelliler Başkanı Fatma Oytun ise, Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit'e yaptığı davranışlardan dolayı teşekkür ederek, "Bizler öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit'e çok teşekkür ederiz. Bizlere desteklerini esirgemediler her daim yanımızda ve faaliyetlerimizde bulundular. Bizler tüm bedensel engelli arkadaşlarımızın her zaman yanındayız, onlara destek vermek için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız" şeklinde konuştu.
Genç çiftlerden Necip Yılmaz ise yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile