MHP Karabük Teskilatindan Selahattin Demirtas'in Kitaplarinin Fuarda Satilmasina Tepki

MHP Karabük teskilati Safranbolu Belediyesi bünyesinde birkaç gün önce açilan kitap fuarinda eski HDP Es Genel Baskani Selahattin Demirtas'in kitaplarinin satilmasina tepki gösterdi.

MHP Karabük il ve ilçe teskilatlari ile Ülkü Ocaklari Karabük il ve ilçe teskilatlarinca yapilan yazili açiklamada, yerel basinda yer alan "Ülkü Ocaklari Kitap Fuarina Baskin Yapti" seklinde sunulan haberlerin gerçegi yansitmadigi belirtildi.

Milliyetçi hareketin ve ülkü ocaklarina mensup bir grubun Safranbolu'da açilan kitap fuarini ziyaret ettigi ve açilan stantta Demirtas'a ait kitaplarin satilmasina tepki gösterdigi aktarilan açiklamada, "Binlerce yildir Türk yurdu olan tarihi ve turistlik ilçemiz Safranbolu'da terör örgütü tarafindan kaleme alinmis ve terör örgütü propagandasi amaci tasiyan kitaplarin teshir edilmesi ve satilmasi kabul edilemez. Milliyetçi ülkücü hareket olarak terör örgütleri ve uzantilarinin faaliyetlerine her zaman gösterdigimiz hakli demokratik tepkilerimizi göstermeye devam edecegiz. Her gün yüzlerce Safranbolulu genç ve çocuklarimizin da ziyaret ettigi bu fuarda açikça terör örgütü propagandasi yapilan yayinlarin teshir edilmesi ve satilmasi kabul edilemez." ifadelerine yer verildi.

Açiklamada, Karabük'ün tüm yetkililerinden konu hakkinda gerekli islemlerin yapilmasinin beklendigi kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile