Mhp Kars İl Başkanlığı Binasına 'Referanduma Hayır' Pankartı Asıldı

Mhp Kars İl Başkanlığı Binasına 'Referanduma Hayır' Pankartı Asıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Öğretmen Evi Salonu'nda verilen kahvaltıda MHP İl Başkanı Oktay Aktaş ile partililer referandum öncesi görüşlerini basın mensuplarıyla paylaştı.
MHP Kars İl Başkanı Oktay Aktaş, ülkenin 8 yılda adım adım karardığını, her taraftan kuşatıldığını ve ülkenin bu geldiği noktada uçuruma sürüklendiğini ileri sürdü.
Aktaş, "12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum büyük Türk milletinin ve devletinin geleceğinin oylanacağı tarihin adıdır. Üniter yapının bozulması ve milletin bölünmesine referandumda hayır diyeceğiz" dedi.
Öğretmen Evi'nde yapılan kahvaltıdan sonra MHP İl Başkanlığı önüne geçen partililer, İl Başkanlığı'na astıkları pankart hakkında bilgi verdi.
MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, İl Başkanlığı binasına astıkları pankartın referandum süresince kalacağını ifade etti.
"Bir gazetecinin pankart indirilmek istenirse ne yapacaksınız" şeklindeki sorusunu da cevaplayan Akaş, "Aydın'da yaşanan pankart krizinin Kars'ta da yaşanmaması için Seçim Kurulu Hakimi ile görüştüm. Konuyu incelettim ve Seçim Kurulu Hakimi kesinlikle pankartın suç unsuru taşımadığını söyledi. Eğer siyasi irade bunu indirmeye çalışırsa biz de indirtmemek için direneceğiz" şeklinde konuştu.

"İNSANLARIN ARASINA NİFAK SOKMASINLAR"
MHP İl Başkanı Aktaş, açılım politikalarını eleştirerek Türkiye'de yaşayan insanların arasına nifak sokmaya çalışıldığını iddia etti ve buna MHP olarak müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.
MHP Kars İl Başkanlığı'na asılan pankartın Kars'a özel yapıldığı belirtildi. Pankartın asılması törenine MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, MHP Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile