Mhp Konya İl Başkanı Taşcı'dan İlçe Ziyaretleri

MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Çeltik ilçesi ve Gökpınar beldesini ziyaret ederek, seçim bürolarının açılışını yaptı.

Taşcı, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasası'nın merkezden en uzak yerleşim yeri olduğu için Çeltik'i etkileyeceğini söyledi.

MHP'nin, Büyükşehir Yasası'na başından beri karşı olduğunu belirten Taşcı, eğer iktidar olurlarsa, bu yasanın değiştirileceğini ifade etti.

Türkiye'nin, MHP tarafından yönetilmeye ihtiyacı olduğunu anlatan Taşcı, şunları kaydetti:
"İnşallah vatandaşlarımızın bu bilinçle, 30 Mart günü, başta Çeltik adayımız Muhammet Ali Güleçoğlu olmak üzere, MHP adaylarına yetki vereceğinden şüphemiz yoktur. Çünkü Türkiye'nin hali ortadadır. Milletimiz de bunu görüyor. Türkiye'de kurumlar görevlerini yapamamakta, kendi aralarında çatıştırılmaktadır. Bunun sorumlusu AK Parti iktidarıdır."
Çeltik Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Güleçoğlu da il yönetimine, açılışa katıldıkları ve desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etti.
Güleçoğlu, göreve gelirse, ilçenin hakkını her zaman savunup, gereken yatırımları Çeltik'e kazandıracağını dile getirdi.
Konuşmaların ardından, MHP heyeti tarafından, Çeltik ve Gökpınar seçim bürolarının açılışı yapıldı.
Açılışa, MHP Çeltik İlçe Başkanı Mevlüt Kandil, Akşehir İlçe Başkanı Zekeriya Kanat, Yunak İlçe Başkanı Yaşar Köker, Tuzlukçu İlçe Başkanı İhsan Ekici ve çok sayıda davetli katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile