Mhp‘li Adaylar Kapalı Çarşı‘da

Mhp‘li Adaylar Kapalı Çarşı‘da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayları, tarihi Kapalı Çarşı esnafının seçim öncesi nabzını yokladı. Pazarcı esnafıyla beraber öğle yemeği yiyen adaylar, iktidara geldiklerinde AVM‘lerle ilgili düzenleme yapacaklarını söyledi.

Genel seçimlere kısa bir süre kala propaganda faaliyetlerine hız kesmeden devam eden MHP‘li milletvekili adayları, Bursa Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Milletvekili adayları İsmet Büyükataman, Cüneyt Karlık, Gülten Sürücü ve Engin Er, Bakırcılar Çarşısı‘ndan itibaren bütün çarşıyı gezerek seçim öncesi esnaftan destek istedi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen adaylar, MHP‘nin seçim beyannamesindeki hedeflerini bir bir anlattı.

12 Haziran seçimleri öncesi vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, esnafın en büyük derdi olan AVM‘ler için proje geliştirdiklerini söyledi. Toplumun her kesimine hitap eden projeleri iktidara geldiklerinde hayata geçireceklerini ifade eden Büyükataman, "Bu seçimler Türkiye için dönüm noktası. Esnafı rahatlatacak projelerimiz var. Hilal kartla esnaf kendine gelecek. Kapalı Çarşı esnafı MHP‘ye olumlu bakıyor. Ocak ayında açıkladığımız seçim beyannamemizdeki hedefleri anlatıyoruz. Bursa için önemli projelerimiz var. İktidara geldiğimizde, esnafın büyük sıkıntısı olan AVM‘lerle ilgili projelerimiz hazır. Daha önce 2 kez meclise sunduğumuz ve geri çevrilen AVM‘lerle ilgili kanuni düzenlemeyi iktidara gelirsek yapacağız" dedi.

Milletvekili adayı Cüneyt Karlık, MHP‘nin tek başına iktidara koştuğunu ifade ederek, "Biz iktidara hazırız. Milletin hizmetkarı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Esnaftan 12 Haziran seçimleri için oy isteyen adaylar, pazar esnafını da ziyaret etti. Pazar esnafının ikram ettiği çileği geri çevirmeyen Büyükataman ve milletvekili adayları, esnafla birlikte öğle yemeği yedi. Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Mehmet Çakman, sektörün sıkıntılarını adaylara anlattı. Yağmura rağmen seçim çalışmalarını sürdüren adaylar, alışverişe gelen vatandaşlardan da destek istedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile