Mhp‘li Aydın: Yardım Paketlerinin İçinden Akp Adaylarının Broşürleri Çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın, devletin gücünü kullanarak dağıtılan yardımların içinden AKP adaylarının broşürlerin çıktığını iddia etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın, devletin gücünü kullanarak dağıtılan yardımların içinden AKP adaylarının broşürlerin çıktığını iddia etti.

    Vakfıkebir ilçesi Sabri Bahadır Kültür Merkezi‘nde, MHP milletvekili adayı Aydın, vatandaşlara hitap etti. Salonda bulunanlara "seçimden sonra Türkiye’yi neyin beklediğini tüm insanların bilmesini sağlayacaksınız" diyen Aydın "Her şey ortada. Ben bir söz söylemedim, bir ilave yapmadım söylenenleri size aktardım adamlar açıkça yeni bir devlet kuracaklar. 16’ıncı Türk devleti gidiyor ve yerine yeni bir devlet kuruluyor. Bu devletin içinde Türk Milleti yok, Türk yok. Tartışma burada düğümleniyor.” iddiasında bulundu.

    Anayasanın değiştirilemez ilk üç maddesini değiştirerek anayasadan Türk milletini ve Türk tanımının çıkarılmak istendiğini öne süren Aydın, “Bizden Türkiye’yi istiyorlar. Ben Türkiye’yi vermeyecekler olan tarafım. Her yerde söylüyorum burada da söyleyeceğim ayaküstü sohbetlerde de söylüyorum bu söylediklerimi milletvekili adaylığım statüsünde yapmıyorum. Gençliğimde üniversite yıllarında ülkesini o zaman yine emperyalistler saldırı haline dönüştürdüklerinde, gene Türk milletinin ruhuna göre hareket eden, onun mukaddesatlarına el uzatmaya karşı direnen Koray Aydın kimliğimle söylüyorum.” dedi.

    Devletin gücünü kullanarak dağıtılan yardımların içinden AKP adaylarının broşürlerinin çıktığı iddiasında da bulunan Koray Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Kim bunu kabul edebilir, kim bunu içine sindirebilir. Bozulmadık bir alan kalmadı. Devletin gücünü kullanarak, vatandaşların ihtiyaç sahiplerinin zorda ve darda olanların kişiliğini, kimliğini elinden alıp şahsiyetini elinden alıp onu köle yapmaktır. Bunun başka bir izah’ı var mı? Köle yapmaktır. Onu kişiselleştirerek şahsiyetini elinden alarak yapılan bu bir zulümdür. Bu ahlaki değildir, insani değildir, İslami hiç değildir. Bunları köleleştiren zihniyeti şiddetle kınıyor lanetliyoruz."

    Konuşmaların ardından partiye katılın 400 kişiye milletvekili adayları tarafından rozetleri takıldı. Programa; milletvekili adayları; Halil Memiş, Sabri Sadıklar, Hayriye Nurcan Yazıcı, Rahmi Çoşkun, Önder Değirmenci, milletvekili aday adayları, belediye ve ilçe başkanları katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile