MHP'li Bulut, Sulama Birliklerinin Borçlarina Dikkat Çekti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, yeniden yapilandirilan sulama birliklerinin verimli çalisabilmesi için borçlarinin affedilmesi gerektigini söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde konusan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sulama birliklerinin sorunlarina dikkat çekti. Sulama birliklerinin agir borç yükü altinda oldugunu belirten Bulut, "Geçmisten gelen borçlarinin tasfiye edilememis olmasi nedeniyle agir borç yükü altinda ezilen sulama birlikleri yönetimleri ile çiftçilerimiz arasindaki sorunlar devam etmektedir. Isabetli bir kararla yönetimleri yeniden yapilandirilan sulama birliklerinin, bu yeni haliyle verimli çalisabilmesi için borçlarinin affedilmesi ve böylece çiftçimize daha süratli daha adil bir sekilde hizmet verebilir hâle gelmesi çiftçilerimizin beklentisidir” diye konustu.

Birliklerin çiftçi ile uyumlu çalismasi gerektigine isaret eden MHP’li Bulut, “Sulama birliklerinin mevcut yönetimlerinin siki bir denetimle kontrol edilmesi ve çiftçilerimizle uyumlu çalismalarinin temin edilmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile