MHP'li Büyükataman Açiklamasi 'Hakkari Belediyesi Terörün Pençesinden Kurtarilmistir'

MHP'li Büyükataman Açiklamasi 'Hakkari Belediyesi Terörün Pençesinden Kurtarilmistir'

MHP Bursa Il Baskanligi Resat Oyal Kültür Parki’nda gerçeklesen bayramlasma programi ile bir araya geldi. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman programda yaptigi konusmada, “DEM Partili Hakkari Belediye Baskani, silahli terör örgütü yönetmek suçundan 19 yil 6 ay hüküm almis, Türk Devleti ve bagimsiz yargi geregini yapmis, Hakkari Belediyesi terörün pençesinden kurtarilmistir” ifadelerine yer verdi.

Kurban Bayrami dolayisiyla bayramin ikinci günü Bursa MHP Teskilati bir araya geldi. Teskilat mensuplarinin birbirleriyle bayramlasmasinin ardindan yapilan konusmalarda Türkiye gündemine dair açiklamalarda bulunuldu.

“Gazzeli masum bebeklerin çigliklari uykularinizi kaçiracaktir”

Konusmasinda Israil’in Filistin’e yönelik saldirilarina deginen MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, Netanyahu’nun savas suçu isledigini vurgulayarak, “Bugüne kadar hiçbir güç zulümle abat olmamis, olamamistir. Isgalci Israil tüm dünyanin gözü önünde soykirim suçuna devam etmektedir. Savas suçlusu Netanyahu, sivillere yönelik kanli saldirilarini sürdürmektedir. Uluslararasi barisi ve güvenligi saglamakla görevli kurumlar ne yazik ki Israil’in vahsi saldirilarini, insanlik disi cinayetlerini sadece izlemekle yetinmektedir. Bu zulüm karsisinda tavir alamayan bazi Islam ülkelerinin sessizlikleri de tarihe kara bir leke olarak geçecektir. Tüm dünya sunu bilmelidir ki, Gazzeli masum bebeklerin arsi delen çigliklari uykularinizi eninde sonunda kaçiracaktir. Türkiye Cumhuriyeti mazlumlarin sonuna kadar yanindadir, bölgede ateskesin ve kalici barisin saglanmasi için devletimiz elinden gelen tüm imkanlari kullanmaya devam edecektir” dedi.



“Hakkari Belediyesi terörün pençesinden kurtarilmistir”

31 Mart Mahalli Idare Seçimleri’nde Hakkari Belediye Baskani olarak seçilen Mehmet Siddik Akis’in 19 yil 6 ay hapis cezasi hakkinda konusan Büyükataman, “Türkiye’nin aleyhinde çalisan iç ve dis odaklar ülkemizi ve milletimizi her alanda tehdit etmeye devam etmektedir. 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri’nden sonra terör örgütünün sehir ofisi olan DEM Parti’nin kazandigi belediyelerin terörle baglantilari çarsaf çarsaf ortaya dökülmüs, sözde belediye baskanlarinin terör örgütü PKK ile iliskileri belgelenmistir. DEM Partili Hakkari Belediye Baskani, silahli terör örgütü yönetmek suçundan 19 yil 6 ay hüküm almis, Türk Devleti ve bagimsiz yargi geregini yapmis, Hakkari Belediyesi terörün pençesinden kurtarilmistir. DEM’li belediyelerin nereden talimat aldigi, belediye imkanlarini ve hazineden aktarilan paralari terör örgütüne peskes çektigi gün gibi ortadadir. Kandan ve ihanetten beslenen PKK terör örgütünün siyasi ofisi tarafindan kaynaklari çalinan ve teröristlere aktarilan diger belediyelerin de bir an evvel arastirilmasi ve kurtarilmasi sart olmustur. Diger taraftan, DEM Partili sözde bir milletvekili TBMM kürsüsüne çikip ’Kürdistan’da isgalcisiniz’ diyerek adeta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne olan nefretini saçmistir. Bu sözde milletvekilinin TBMM çatisi altinda olmasi, terör partisinin hala varligini sürdürmesi milletimizin vicdanini kanatan bir demokrasi ayibidir. Sunu herkes aklina iyi soksun, Türkiye Cumhuriyeti sinirlari içerisinde Kürdistan diye bir yer yoktur asla olmayacaktir” seklinde konustu.



“Dünyanin neresinde bir Türk varsa ülkücü hareket yanindadir”

Teskilatlarin daha da güçlenmesi için partililerden destek isteyen MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin ise, “Dünyanin neresinde bir Türk yasiyorsa, Türkçe konusuyorsa, Türk’ün derdi ile dertleniyorsa, milliyetçi ülkücü hareket onun yaninda ve onun derdiyle beraber. O itibarla Türk milliyetçiligi fikri çerçevesinde liderimizin yol göstericiliginde ve Bursa’da kiymetli büyügümüz Ismet Büyükataman’in tecrübeleriyle ama tabanimizi dinleyerek, teskilatlarimizi daha da güçlendirerek Bursa ve Türkiye’yi yeniden bir gönül seferberligi çerçevesinde en yüksege tasimak adina sonuna kadar mücadele edecegiz. Sizlerin de buna güç ve can suyu vermenizi temenni ediyorum. En iyi duygularimla sizlerin bayramini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Bayramlasma programina MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zirhlioglu, MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin, ilçe baskanlari ve yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle baskanlari ve çok sayida parti mensubu katilim gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile