Kent merkezinde seçim çalışmalarına devam eden MHP Denizli milletvekili adayı Ali Keskin," Aday adaylığı dönemimde verdiğim sözleri tek tek yerine getiriyorum. Bugün vaatlerimden birisi olan 9 seçim aracını giydirip, 9 aracıda ses cihazları ile donatarak il ve ilçe teşkilatlarının emrine veriyorum" dedi.
Hazırlanan cihazların ilçelerde yapılacak mitinglerde ve seçim ziyaretlerinde kullanılacağını dile getiren Keskin," Ülkenin bölünmez bütünlüğünün tehlikeye girdiğini, çiftçi, memur ve işçinin geçim sıkıntısına düştüğü bir zamanda, vatandaşları uyarmak ve bu gidişata dur demek için hiçbir masraftan kaçınılmaması gerekir. Seçim çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyoruz. Köylerimizi tek tek geziyoruz. Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi, sevgisiyle karşılanıyoruz ve onlarla ülkemizin sorunlarını konuşuyoruz. Partimize destek vereceklerini söylemeleri bizi çok mutlu ediyor. 12 Haziran seçimlerinde Denizli‘de birinci parti olacağımıza inancım gün geçtikçe artmaktadır" ifadelerine yer verdi.
Mhp‘li Keskin Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili adayı Ali Keskin,seçim ziyaretlerine devam ederek,‘12 Haziran Genel Seçimleri‘nde Denizli‘de birinci parti olacağız" dedi.



















