Mhp Lideri Bahçeli Sema Törenine Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hz. Mevlana'nın 737. Vuslat Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen sema törenine katıldı.

Bir dizi ziyaret için Konya'ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, gezi programının son durağı olarak Hz. Mevlana'nın 737. Vuslat Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen sema törenine katıldı. Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile çok sayıda partili katıldı. Törende ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Musikisi Türk Tasavvuf Müziği Korosu eşliğinde koronun sanat yönetmeni
Ahmet Özhan, Türk Tasavvuf Müziği'nden eserler seslendirdi. Konserin ardından Hz. Mevlana'nın eseri olan Mesnevi hakkında bilgiler verildi. Törende son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarihi Türk Müziği Topluluğu Sema Grubu tarafından sema töreni icra edildi. Tören, postnişinin duasının ardından sona erdi. Tören bitiminin ardından Bahçeli, vatandaşların yoğun ilgisi arasında Ankara'ya dönmek üzere Konya'dan ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile