Mhp Mersin İl Başkanı Kılıç Açıklaması

MHP İçel İl Başkanı Sebahattin Kılıç, "Türk siyasi tarihinde örneklerine daha önce rastlanmamış ifadelerle, siyaseti çirkinleştiren söylemler milletimizde karşılığını bulamayacaktır" ifadesini kullandı.

Kılıç, yazılı açıklamasında, AK Partili yöneticilerin milletin yüce değerleri ile uyuşmayan, halkta karşılığı olmayan, siyasi ahlak ve edepten uzak siyaset dilini kullanmaya başladığını savundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'yu geçtiğimiz gün partisi hakkında yaptığı konuşma nedeniyle eleştiren Kılıç, şöyle devam etti:
"Birkaç yıl önce DP'nin genel başkanı iken, AKP'yi en ağır dille eleştiren, 'hükümeti yolsuzluk batağına saplanmış olmakla' suçlayan Süleyman Soylu, ne oldu da aday Tayyip Erdoğan'ın yılmaz savunucusu haline geldi. Türk siyasi tarihinde örneklerine daha önce rastlanmamış ifadelerle, siyaseti çirkinleştiren söylemler milletimizde karşılığını bulamayacaktır. MHP'yi CHP'ye metres yapan düşünce, kişinin kendi arka planında nelerle uğraştığının, nelere kafa yorduğunun bilinçaltı yansıması olsa gerek. Bu itibarla Süleyman Soylu'nun bu ifadesinin talihsiz bir açıklama olduğunun altını çizer, milletimizin cevabının, 10 Ağustos 2014 de sandıkta verileceğinin bilinmesini belirtmek isterim."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile