Mhp Milletvekili Özdemir Ceyhan'da

Mhp Milletvekili Özdemir Ceyhan'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

İskenderun, Hatay ve Osmaniye'de meydana gelen olayları incelemek üzere partili bazı milletvekilleriyle birlikte bölgede incelemelerde bulunan Özdemir, Ceyhan'a gelerek Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile bir süre görüştü.
Emniyet teşkilatında çalıştığı dönemlerde 1970-72 yılları arasında Ceyhan'da komiser olarak görev yaptığını belirten Özdemir, Ceyhan'da şehircilik adına büyük bir değişim yaşandığına tanıklık etmekten mutlu olduğunu söyledi.
PKK terör örgütünün 1990'lı yıllarda Amanos dağlarına küçük gruplar halinde gelmeye başladıklarını belirten Özdemir, "Ancak bu sayı gittikçe artmaya başladı. Zaman zaman operasyonlar düzenleniyor. Fakat bölgedeki ormanlık alandan istifa ederek saklanan terör örgütü mensupları, şimdi bu bölgede provakatif eylemler yapmaya başladı. Önce İskenderun ardından Hatay ve Osmaniye'de bu tür eylemler gerçekleştirdi. Olayların Türk-Kürt kardeş kavgasına dönüşmesini engellemek ve Referandum'a hayır demek için buradayız" dedi.
Büyük Atatürk'ün 'Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran halka, Türk halkı denir' sözüyle bir ırkı değil, bu devleti kuran herkesi işaret ettiğini hatırlatan Özdemir,"maalesef Sayın Başbakan 36 etnik gruptan bahsederken bilmiyor veya kasıtlı yapıyor. Türk milletini bir etnik grup gibi gösteriyor. Oysa Türk demek Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran halkın adıdır." Diye konuştu.
Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özdemir'e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyarette MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Sözlü ve Ceyhan MHP İlçe Muhasibi Hüseyin Zorba'da hazır bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile