MHP Sakarya İl Başkanı Bülbül Açıklaması

'Milliyetçi Hareket Partisi'nin bayrağı altında, kürsüsünde, il başkanı veya il yönetiminde ya da yönetim kurulları üyelerinin olmadığı yerlerde habersiz toplantı düzenlemek suçtur'.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, 'Milliyetçi Hareket Partisi'nin bayrağı altında, kürsüsünde, il başkanı veya il yönetiminde ya da yönetim kurulları üyelerinin olmadığı yerlerde habersiz toplantı düzenlemek suçtur' dedi.

Bülbül, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, bölge idare mahkemelerinin sayısının 7'ye düşürülmesi suretiyle Sakarya'nın, İstanbul Bölge Adliyesi yetki alanlarına dahil edildiğini söyledi.

'Milliyetçi Hareket Partisi'nin bayrağı altında, kürsüsünde, il başkanı veya il yönetiminde ya da yönetim kurulları üyelerinin olmadığı yerlerde habersiz toplantı düzenlemek suçtur' diyen Bülbül, 'Bunu da tüm arkadaşlarımız bilmektedir. Aksini yapanlarda parti disiplini işlemsiz olurlar ve haklarında parti disiplini kuruluda gerekli işlemleri yaparlar ve kendileride savunmalarını yaparlar. İhraç edilecekse edilir, edilmeyecekse de disiplin kurallarına tüm üyelerimiz idarecilerimiz uymak zorundadırlar' ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile