MHP Sivas Milletvekili Adayi Ipek Açiklamasi 'Zillet Ittifakina Bu Millet Firsat Vermeyecektir'

MHP Sivas Milletvekili Adayi Ipek Açiklamasi 'Zillet Ittifakina Bu Millet Firsat Vermeyecektir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2. Sira milletvekili adayi Av. Ilker Ipek, seçim çalismalari çerçevesinde sehir merkezinde gezilerini sürdürdü.

MHP Sivas Milletvekili Adayi Av. Ilker Ipek, Merkez Ilçe Baskani Turan Gazi Yalçindag, Ülkü Ocaklari Il Baskan Yardimcisi Gökhan Karapinar ve beraberindeki teskilat üyeleri ile birlikte Sivaslilarla bir araya gelerek, destek ve dua istedi. Bir oy Recep Tayyip Erdogan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne sloganiyla halkla bütünlesen Av. Ilker Ipek, Cumhur Ittifakinin kurulmasini ve ülkenin gelecegi için önemini anlatti.

"Türk Milleti, milletin gerçek temsilcisi olarak Cumhur Ittifaki’na sahip çikacaktir"

Cumhur Ittifakinin nasil olustugunu anlatan Av. Ilker Ipek, “Cumhur Ittifaki 15 Temmuz’dan sonra meydanlarda, köprülerde bu milletin vatan millet sevgisiyle çarpan yüreklerin bir araya gelmesiyle olustu. Karsidaki zillet ittifaki gibi lüks otellerin restoranlarinda, Amerikan büyük elçiliklerinde, Ingiliz Büyükelçiliklerinde kurulmadi. Tamamen vatan sevgisinde yüreklerde olustu Cumhur Ittifaki. Türkiye biliyorsunuz 1946 sonrasi çok partili sisteme geçtikten sonra 50-60 yil boyunca koalisyonlar hükümetleriyle yönetildi. Ne oldu? Bu hükümetlerin en uzun ömrü 2,5 yil ortalama ömrü de bir buçuk yil süren, pazarliklarla devam eden bu süreçte Türkiye maalesef çok zaman kaybetti. Ama cumhurbaskanligi hükümet sistemi geldikten sonra sayin genel baskanimizin da cumhurbaskanimizin yaninda ve arkasinda olmasiyla gördük ki bir büyükelçinin sözüyle bakanlari görevden alinan bir devletten, on tane büyükelçinin açiklamasini bir gecede geri adim attirildigi, güçlü bir Türkiye, Milli ve güçlü irade ve suur geldi, bir birliktelik geldi. Tezkereye izin vermeyenlere inat, sinirimizin disinda istedigimiz anda operasyon yapan Azerbaycan’da Karabag’da bir helikopter verilmeyen bir ülkede su anda F-16 filomuzun bulundugu IHA’larimizin SIHA’larimizin Karabag’in esaretten kurtarildigini vesile oldugu bir Türkiye’ye ulastik. Türk ve Türkiye düsmanligi noktasinda birlesmis, baskaca hiçbir fikir ve gönül birligi olmayan zillet ittifakina, Rabbime inaniyorum ki 14 Mayis’ta bu millet firsat vermeyecektir. Türk Milleti, milletin gerçek temsilcisi olarak Cumhur Ittifaki’na sahip çikacaktir” dedi.



Ipek, daha sonra sirasiyla Sems-i Sivasi Caddesi, Perakende Sebze Hali ve Tarihi Kent Meydaninda vatandaslarla bir araya gelerek 14 Mayis’ta destek istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile