MHP Yalova İl Başkanı Topçular Açıklaması

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin bugüne kadar yanında olduk, bundan sonra da onurla ve gururla yanında olmaya devam edeceğiz"

YALOVA - MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin bugüne kadar yanında olduk, bundan sonra da onurla  ve gururla yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Topçular, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP'deki olağanüstü kongre tartışmalarına değindi.

Olağanüstü kongre çabalarının sonuç vermeyeceğini öne süren Topçular, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar MHP'ye her türlü fitne ve fesadı reva görenler, şimdi el birliği ile Milliyetçi Hareket Partisini dizayn etme çabasındadır. Türk milliyetçiler ve ülkücüler bu çirkin oyuna gelmeyecek ve liderine, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye sahip çıkacaktır. Büyük kurultayımız, Genel Başkanımızın açıkladığı gibi 18 Mart 2018 tarihinde yapılacaktır. MHP, kişilerin keyfine göre dizayn edilecek olağanüstü kurultaylar partisi değildir. Zamanında Başbuğumuzu yalnız bırakmayan, ondan sonra da partimizi her türlü koşullara rağmen omuzlayıp önce ülkem ve milletim, sonra partim, anlayışı ile kendisini hareketimize adayan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin bugüne kadar yanında olduk, bundan sonra da onurla ve gururla yanında olmaya devam edeceğiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile