MHP'yi Sivas'ın ötesine taşıyacak

MHP'yi Sivas'ın ötesine taşıyacak

MHP'nin Doğu ve Güneydoğu'da siyaset yapmamasına vurgu yapan Başbakan Erdoğan, 'Bunlar Sivas'ın ötesine geçemiyor' suçlaması yapıyordu. Bahçeli, bugün Güneydoğu'da miting yapacakları ili açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat” adı altında ilkini Ankara'da düzenledikleri programın ikincisini, Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta sonu adeta demokratik açlım mitingi düzenlediği Şanlıurfa'da 27 Mart'ta yapacaklarını açıkladı.

Sivas'ın ötesine geçmemekle suçlanan Devlet Bahçeli'nin, "Ara verdiğimiz bu toplantıların ikincisini 27 Aralık 2010 tarihinde kutlu vatan toprağı Şanlıurfa’da gerçekleştireceğimizi huzurunuzda açıklamak istiyorum." sözleri üzerine parti grubundaki milletvekili ve partililer ayağa kalkarak Bahçeli'yi dakikalarca alkışladı.

"HEPİNİZİ URFA'YA BEKLİYORUM"

Bahçeli konuşmasında şunları söyledi:

AKP’nin yıkım projesinin tahrip ettiği, milli birliğimizin devamına olan inancımızı vurgulamak maksadıyla, “Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat” adı altında seri toplantıların yapılmasına karar vermiştik. Bunların ilkini başkent Ankara’mızda büyük bir coşkuyla 13 Aralık 2009’da gerçekleştirmiştik. Mevsim şartları itibariyle ara verdiğimiz bu toplantıların ikincisini 27 Aralık 2010 tarihinde kutlu vatan toprağı Şanlıurfa’da gerçekleştireceğimizi huzurunuzda açıklamak istiyorum.

Unvanındaki “Şanlı” tanımının anlamına uygun olarak, aziz Şanlıurfalı vatandaşlarımın kardeşliğinin yaşamasına ve yaşatılmasına tıpkı tarihte olduğu gibi bugün de sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum hepinizi Urfa’ya davet ediyorum…

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile