MİAD VE İHKİB'den Toprak'a Ziyaret

Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) ile İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, (İHKİB) Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, MİAD Başkanı Yunus Aktaş ve İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile birlikte Toprak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Toprak, Malatya'nın tüm katmanlarıyla, değerleriyle, siyasi görüşü ne olursa olsun, dünya görüşü ne olursa olsun hainlere karşı bedenlerini, ruhlarını, vücutlarını siper ederek durduklarını belirterek, 'Bu gün burada mutlu ve müreffeh bulunmamızın sebebi de milletimizden aldığımız güçle polisimiz, jandarmamız ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin o hainliğe bulaşmamış şerefli, üniformasını şereflice taşıyan askerlerimizle birlikte ülkemizi böldürmemek, vatandaşlarımızı birbirine düşman etmemek, bayrağımıza, milletimize, vatanımıza, devletimize sahip çıkmak adına bu hainlere karşı koyarak bu belayı bertaraf ettik' ifadelerini kullandı.

Aktaş da MİAD’ın Malatya’nın ve Malatya’nın yerel değerlerinin bir araya getirdiği işadamlarından oluşan, ulusal ve uluslararası alanda fayda üretmeyi hedefleyen, işbirliğini sağlayan bir dernek olduğunu kaydetti.

Tanrıverdi de İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ,Türkiye’nin en önde gelen imalat, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olmakla birlikte üyelerinin Türkiye ihracatının yüzde 75’ini karşıladığını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile