Midyat Belediyesinin Düzenledigi 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Tenis Turnuvasi Sona Erdi

Mardin'in Midyat Belediyesi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen tenis turnuvasi sona erdi.

Binbasi Abdurrahman Efendi Millet Bahçesinde gerçeklestirilen, bölge il ve ilçelerinden 96 sporcunun katildigi turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Dereceye girenlere kupa ve ödülleri törenle verildi.

Midyat Belediye Baskani Veysi Sahin, her zaman sporcularin yaninda olduklarini belirterek, tenis sporunu ilçede daha fazla yayginlastirmak ve gençlere sevdirmek için yapim süren spor kompleksinin sene sonunda faaliyete geçmesini planladiklarini aktardi.

Midyat Belediyesi Spor Yöneticisi ve tenis antrenörü Eser Mete, İçel, Diyarbakir, Batman ve Sirnak gibi birçok ilden turnuvaya katilim oldugunu belirtti.

Turnuvada kadinlar kategorisinde birincilik elde eden Halime Arslan, 4 senedir tenisle ilgilendigini, turnuvanin çok keyifli geçtigini belirterek, emegi geçenlere tesekkür etti.

Kadinlar kategorisinde ikinci olan Yasemin Aydogdu ise Midyat'ta bu tür etkinliklerin yapilmasinin güzel oldugunu dile getirerek, bu organizasyonlarin ilçenin tanitilmasina katki sagladigini aktardi.

Turnuvayi izleyen vatandaslardan Esra Cengiz, güzel bir etkinlik oldugunu dile getirerek, devamini beklediklerini söyledi.

Törene, Belediye Baskan Yardimcisi Masum Cengiz, AK Parti Ilçe Baskani Atilla Yaris, kurum temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile