Midyat Kaymakamı Akkaya Mikad'ı Ziyaret Etti

Mardin'in Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, Midyat ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MİKAD) tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında sürdürülen 'Bana Bir Fırsat Verin' projesinin merkezini ziyaret etti

Mardin'in Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, Midyat ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MİKAD) tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında sürdürülen 'Bana Bir Fırsat Verin' projesinin merkezini ziyaret etti.
Gölcük Mahallesi'ndeki eğitim merkezini ziyaret eden Kaymakam Fatih Akkaya, "Öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri, test becerilerini ilerletip, sınavlarda daha başarılı olabilecekleri keyifli bir mekan" dedi.
Kaymakam'ın geldiğin gören öğrenciler mutluluk ve heyecanı birlikte yaşadı. Sınıfları gezen kaymakamı eğitim merkezindeki yetkililerinden bilgi aldı. Kaymakam Akkaya öğrencilerin taleplerini dinlerken öğrencilerin halı üzerinde giyebilecekleri terlik isteklerini karşılayacağı sözünü verdi.
Yaklaşık 300 öğrenciye sunulan imkanları yerinde inceleme imkanı bulan Kaymakam Akkaya, bilgisayar, kütüphane, tenis ve satranç odalarını dolaştı.
MİKAD yönetim kurulu üyesi Mehmet Adam, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken, İngilizce öğretmeni eksiklerinin olduğunu ve bu konuda Kaymakam Akkaya'dan öğrenciler adına destek istediklerini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile