Midyat'ta KOSGEB'ten 'Girişimcilik Eğitimi' Sertifikası

Midyat'ta KOSGEB'ten 'Girişimcilik Eğitimi' Sertifikası

Midyat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSADER) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Mardin Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Midyat'ta gerçekleştirilen, "Girişimcilik Eğitimi" kursunu bitirme ve sertifika ödül töreni yapıldı.

KOSGEB Mardin Hizmet Merkez Müdürü Serdar Altan, Kocatepe İlköğretim Okulu salonunda yapılan sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, kursu bitirerek sertifika alan ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin, iyi bir iş fikri ile KOSGEB'e başvurmalarını beklediklerini belirterek, 'Başvurularının kabulü durumunda, işletme kuruluş desteği, makine, teçhizat ve ofis desteği ile işletme giderleri geri ödemesiz hibe desteğinden faydalanabilecekler. Şimdiden bütün girişimcileri tebrik ederim ' dedi.

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu ise, Midyat belediyesi olarak girişimcilere ilk yıl içerisinde kurdukları işletmelerde su, vergi ve benzeri konularda belediye'ye ait olan bütün konularda ücretsiz destek vereceklerini kaydetti. MİSADER'in düzenlediği, 'Girişimcilik Eğitimi ' sertifika törenine; Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu, Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, Midyat ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Sancar ve kursiyerler katıldı.MİSADER Derneği Tarafından yaptığı çalışmalardan dolayı KOSGEB Mardin Hizmet Merkez Müdürü Serdar Altan'a plaket verildi. Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile