Midyat Orta Çarsi Mahallesinde bulunan Iskenderun Caddesi ile 1036 nolu sokagin kesisim noktasi ve Akçakaya Mahallesi Konukevi yan tarafinda tek yön uygulamasina geçildi. Ayrica bazi noktalara duraklama ve park edilmez yasagi getirildi.
Sürücüler trafik ekipleri tarafindan uyarilarak denetleniyor. Uymayan sürücüler hakkinda gerekli islemlerin yapilarak cezai islem yapilacagi belirtildi.
Vatandasin huzur ve güveni için trafik akisinin en iyi sekilde yapilabilmesi adina gerek vatandaslarin gerekse sürücülerin güvenligi açisindan gerek duyulmasi halinde ayni sekilde park yasagi ve tek yön uygulamasina geçilebilecegi belirtildi.
Midyat'ta Trafik Düzenlemesi
Mardin Midyat ilçesinde tarihi kentin 2 ayri noktasinda trafik düzeni güvenligi ve trafik akisini saglamak adina Midyat Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli trafik ekipleri tarafindan yapilan gözlem ve denetimler neticesinde tek yön uygulamasina geçildi.



















