Milas’a 27 Yeni Öğretmen

Milas’a 27 Yeni Öğretmen

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Milas’a atanan 27 öğretmen 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde yeni görevlerine başlayacak.

Pazartesi günü gerçekleştirilen atamaların ardından ilçeye gelen 27 değişik branşlardaki çiçeği burnunda öğretmen, ilk olarak kendileri için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyum programına alındı.

Program kapsamında öğretmenlere, Milas Halk Eğitimi Merkezi binasında tanışma toplantısı düzenlendi.

Öğretmenler, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı ve Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy’la tanıştı.

Kaymakam Atçı, öğretmenlere yönelik yaptığı konuşmada, yeni atananlara mesleki hayatlarında başarılar dileyerek, “Herhangi bir sorununuz ya da talebiniz olduğunda hiç çekinmeden kapımızı çalabilirsiniz. Sonuçta biz bir aileyiz bu ilçenin eğitim işleri hepimiz için önemli.” şeklinde konuştu.

Milas Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy da, ilçeye yeni atanan öğretmenlerin 5 gün sürecek bir uyum programının ardından göreve başlayacaklarını ifade ederek; “Yeni öğretmenlerimize ilk olarak Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer ve Talim Terbiye Kurulu Başkanımız Emin Karip e-konferans yöntemiyle bir konuşma yaptı. Uyum programı kapsamında öğretmenlerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işleyişi, devletin işleyişi gibi konularda bilgi verilecek. Cuma günü okul ve kamu kurumları gezilecek. Pazar günü de ilçemizin tarihi mekanlarını gezecekler. Pazartesi günü de yeni görevlerine başlayacaklar. Ben yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile