Millî Egitim Müdürü Telefoncu Açiklamasi 'Yeni Egitim Ögretim Dönemi Için Hazirliklarimizi Tamamladik'

Millî Egitim Müdürü Telefoncu Açiklamasi 'Yeni Egitim Ögretim Dönemi Için Hazirliklarimizi Tamamladik'

Yeni egitim ögretim yili öncesinde düzenlenen toplantida konusan Kirikkale Milli Egitim Müdürü Hayati Telefoncu, "Onarimlar, boya badana, dogalgaz dönüsümleri, çevre düzenlemeleri, güçlendirmeler, köy yasam merkezleri, anaokullari gibi tüm okullarimizda yeni bir dönem için hazirliklarimizi tamamladik" dedi.

Kirikkale Milli Egitim Müdürü Hayati Telefoncu, yeni egitim ögretim dönemi öncesinde ilçe milli egitim müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya gelerek degerlendirme toplantisi yapti. Kirikkale Valiligi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplanti, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Toplantida konusan Milli Egitim Müdürü Hayati Telefoncu, geçen egitim ögretim yilini basari ile tamamladiklarini, yeni döneme yönelik ise tüm hazirliklarin tamamlandigini söyledi.



Okul yöneticileriyle okullarin durumunu bir kez daha gözden geçirmek için degerlendirmelerde bulunduklarini belirten Telefoncu, "Yeni bir dönemin heyecan ve mutlulugunu yasiyoruz. 11 Eylül günü tüm kademelerdeki ögrencilerimizle bulusacagiz" dedi.

Geçen egitim ögretim döneminde kentte önemli adimlar atildigini hatirlatan Telefoncu, söyle konustu, "Okullarimiz, kütüphanelerimiz, egitim ortamlarimiz adeta yepyeni bir görünüme kavusturuldu. Her kademedeki okullarimiza gönderilen ödenekler sayesinde okullarimizda önemli degisiklikler yaptik. Onarimlar, boya badana, dogalgaz dönüsümleri, çevre düzenlemeleri, güçlendirmeler, köy yasam merkezleri, anaokullari gibi tüm okullarimizda yeni bir dönem için hazirliklarimizi tamamladik diye konustu.

Okullarin 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle egitim ögretime sorunsuz sekilde baslamasi için büyük bir titizlik gösterdiklerine dikkat çeken Telefoncu, "Egitim ögretimin baslamasiyla birlikte tüm ögrencimizi çesitli etkinliklerle karsilayarak onlari siniflara alacagiz. Zaten uyum haftasi olmasi dolayisiyla ögrencilerimizin bir kismini okullarimizla bulusturduk. Ögrencilerimiz bu yil da siniflarina girdiklerinde bakanlik tarafindan gönderilen ücretsiz ders kitaplari ve yardimci kaynak eserleri siralarinin üzerinde bulacak. Ögrencilerimizin ögretmenlerine, arkadaslarina, okullarina kavusma heyecani bizim için büyük önem tasiyor. Bundan sonraki süreçte ise ögrencilerimizin gelisim ve basarilarina odaklanmak için müfredat istikametinde konular her geçen gün ilerleyecek. Ögrencilerimizin egitimlerini olumsuz yönde etkileyebilecek en küçük bir ihtimali dahi degerlendirerek kayda deger görüp, gerekli tedbirleri almis olduk. Bu konuda herkese önemli görevler düsüyor" seklinde konustu.

Geçen yilin da degerlendirildigi toplantida, Müdür Yardimcisi Serkan Akpinar, Egitim Müfettisleri Baskani Yasar Erbek ile sube müdürleri de sorumluk alanlariyla ilgili bilgiler vererek çesitli sunumlar yapti.

Toplanti, katilimcilarin sorularinin cevaplanmasinin ardindan son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile