Millet Bahçesi, Etkinliklere Ev Sahipligi Yapti

Millet Bahçesi, Etkinliklere Ev Sahipligi Yapti

Düzce Belediyesinin organizasyonu ile Cumhuriyet’in 99’uncu kurulus yil dönümü Millet Bahçesinde program düzenlendi. Etkinlikte hem Cumhuriyet Bayrami, hem de 29 Ekim 2021 tarihinde hizmete açilan Millet Bahçesinin birinci yili kutlandi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusu tüm yurtta oldugu gibi Düzce’de de büyük bir cosku ile kutlanmaya devam ediyor. Düzce bu çerçevede düzenledigi etkinlikte 7’den 70’e Düzcelilerle bir araya geldi.

Hizmete açilisinin birinci yilina denk gelen 29 Ekim tarihinde Millet Bahçesinde düzenlenen etkinliklerde alana stant kuran Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, çocuklara dagittigi Türk bayraklari ve balonlarla Cumhuriyet Bayrami coskusuna ortak olurken, Çocuk Üniversitesi tarafindan da yüz boyama etkinligi gerçeklestirildi.

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Oya Kocaman’in da hazir bulundugu etkinliklerde belediye bandosu, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdigi parçalar olmak üzere çaldigi marslarla genci yaslisi, kadini erkegi yüzlerce vatandasin bayrami coskuyla kutlamasini sagladi.

Etkinlik, vatandaslara çesitli ikramlarda bulunulmasi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile