Millet Bahçesi Sporun Merkezi Oluyor

Millet Bahçesi Sporun Merkezi Oluyor

Düzce Belediyesi, her yastan vatandasi sporla bulusturup saglikli yasam sürmeleri için yeni projeler gelistirmeye devam ediyor. "Spor Sehri Düzce" slogani ile sportif etkinliklerin adresi haline gelen Spor Akademisi, haftanin 3 günü Mille Bahçesinde spor etkinlikleri düzenleyecek.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün ‘Spor Sehri Düzce’ basligi altinda ele aldigi spor alt yapisina yönelik çalismalar hizla devam ediyor. Düzce Belediyesi Spor Akademisi, saglikli yasam noktasinda halkin spor yapmasina imkan saglayacak yeni projeler üretmeyi sürdürüyor.

Belediye bünyesinde çalismalarini sürdüren Spor Akademisi, ‘Güne Saglikli Basla, Haydi Spora’ basligi altinda hayata geçirilen spor etkinligini vatandasla bulusturmak için gün sayiyor. Düzce Belediyesi Spor Akademisi her hafta Pazartesi, Çarsamba ve Cuma günleri sabah saat 09.30 itibariyle Millet Bahçesinde gerçeklestirilecek etkinlikler için kayit almaya basladi.

Maske, mesafe ve temizlik kurallari çerçevesinde, kadin ve erkekler için ayri gruplar olusturularak gerçeklestirilecek spor etkinliklerine katilmak isteyenler, 0380 523 93 33 numarali telefondan basvuruda bulunabilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile