Milletvekili Adayı Daş Manisa‘da

Milletvekili Adayı Daş Manisa‘da

MHP Manisa milletvekili adayı Kadir Daş, Sarıgöl‘de vatandaşlarla buluştu. Daş, milletvekili seçildiği takdirde, Sarıgöl ve Alaşehir Ovalarını sulamakta olan Afşar Barajı için önemli bir projesinin olduğunu açıkladı.

Sarıgöl MHP İlçe Teşkilatı‘nı ziyareti sırasında bir açıklama yapan MHP Manisa milletvekili adayı Kadir Daş, "Ben bugüne kadar 26 köyü ziyaret ettim. Gittiğim her köyde MHP‘ye büyük ilgi var. Manisa‘da bu seçimlerde MHP‘nin yüzde 60-70 oy alacağını inanıyorum. Belediye başkanlığım sırasında üzüm üreticilerinin üzümlerini yaş olarak satmaları için Alaşehir ilçesine 60 yaş üzüm işletmesi açılmasını sağladım. Üzümcünün sorunlarını biliyorum. Meclis‘e girdiğimde üzümcülerin sorunlarına çözüm getirmek için

çalışacağım. Üzümcü için belediye başkanlığımda yaptığım çalışmalar ortada, yapacağım da yapacaklarımın garantisidir. MHP bu seçimlerde oy patlaması yapacak‘‘ dedi.

Seçimlerde köylerdeki sosyal demokratlardan da oy alacağını ifade eden Kadir Daş, milletvekili seçildiği takdirde, Sarıgöl ve Alaşehir Ovalarını sulamakta olan Afşar Barajı için önemli bir projesinin olduğunu açıkladı. Daş, ‘"Afşar Barajı Sarıgöl ve Alaşehir Ovalarında toplam 75 bin dekarlık alanı sulamakta. Açık sulama ile üzüm üreticilerimiz yılda TEDAŞ‘a 3 milyon dolara varan elektrik parası ödemekte. Oysa bu barajdan iki ovanın kapalı ve damlama sistemle sulanması halinde 300 dekarlık alan

sulanabilecek, su israfı ortadan kalkacak, elektrik parası yarıya düşecek. Bu arada derin kuyu sondajlarına da gerek kalmayacak. Bunu mutlaka hayata geçirmek için çalışacağım" dedi.

Kadir Daş, daha sonra ilçe yönetimi ile birlikte esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile