Milletvekili Adayları Bakiad‘ı Ziyaret Etti

Milletvekili Adayları Bakiad‘ı Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Avukat Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay demokrasi olmadan kalkınmanın olamayacağını, çılgın projelerin devamı için de istikrarın şart olduğunu söyledi. AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç ve 2.sıra Milletvekili Adayı Dr. Seyfettin Kalay, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Zekai Güney‘den oluşan heyet Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD)‘ı ziyaret etti. BAKİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Çakır, Aydemir Toksöz, Yaşar Bahçıvan, Adnan Cesur, İsmail Naci Ünal, Sabri Karaman, Sefai Cesur, Salih Günay, Hüseyin Aydın ve Engin Yakın‘ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt milletvekili adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip başarılar diledi. Yapılan kamuoyu araştırmalarında her siyasi yelpazeden insanın da yüzde 70-80 oranında yeni anayasa istediğine dikkat çeken BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, yeni anayasada çağdaşlık, özgürlük, demokrasi adına neler vaat edildiğini bütün siyasi partilerden dinlemek istediklerini ifade etti. İş dünyasının en büyük beklentisinin, 12 Haziran Genel Seçimlerine girecek siyasi partilerin Türkiye‘ye yeni bir anayasa olarak vaat ettikleri metinler olduğunu anlatan Dikyurt, "Bu vaadi açıkça bekliyoruz. Türkiye‘nin ekonomik krizden sonra yakalamış olduğu istikrar iş dünyası olarak bizleri mutlu etmektedir. Yurt dışı iş gezilerinde de görüştüğümüz yabancı yatırımcı ve finans kuruluşlarının istikrardan mutlu olduklarını görmekteyiz. İş adamları olarak üretim, istihdam ve kalkınmanın daha da ileriye gitmesini arzulamaktayız. Derneğimize üye 200 işadamı ile aktif bir şekilde toplumun yönetimine katkıda bulunmaktayız. Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 yılında Bartın ve Türkiye Atatürk‘ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine hızla çıkmalıdır. Bartınlı işadamları olarak bizler de kentimiz adına 2023 projelerini merak ediyoruz. Bartın‘ımızın çağ atlaması ve kabuğunu kırması adına çılgın projeler bekliyoruz. Kentimizin gelişmesi ve kalkınması için demiryolu, doğalgaz, sahil yolu, sanayi ve turizm adına yatırımların hayata geçirilmesi kanaatindeyiz" dedi.

MİLLETVEKİLİ TUNÇ: "ÇILGIN PROJELERİN TEK YOLU İSTİKRARDAN GEÇER"

BAKİAD‘ın Bartın‘da önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, adı gibi aktif bir şekilde çalıştığını ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, muhalefetle aralarındaki ayrışmanın vizyon farkı olduğunu söyledi. AK kadroların vizyonuyla her alanda gelişmiş ve büyümüş 2023 Türkiye‘sini herkesin göreceğini vurgulayan Tunç, "Bartın‘ımızın da kabuğunu kıracak projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Ustalık döneminde de hiç hız kesmeden Bartın‘ımızı kalkındıracak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bartın‘ı ileriye götürecek çılgın projelerimiz arasında Amasra Tünel Projesi, 5 yıl sonra helikopterle havadan Bartın gezildiğinde nazar boncuğu gibi iki baraj gölümüz kentimizin yüzünü değiştirecek. Demiryolu, doğalgaz, OSB‘nin genişletilmesi çalışmalarımız devam ediyor. 8 yıl önce OSB‘de 4 fabrika varken şimdi 30 fabrikamız oldu. OSB‘nin genişlemesi çalışmaları devam ediyor. Yine 20 bin öğrenci kapasitesine ulaşacak şehrimizin üniversitesi de çılgın projedir. Ancak çılgın projelerin yolu istikrardan geçer. Demokrasi olmadan kalkınma olmaz. 2. sıra adayımız Dr. Seyfettin Kalay Bey kentimizin Devlet Hastanesinde başarı başhekimlik görevinde bulundu. İktidarımızın ülkemizde ve kentimizde sadece sağlık yatırımlarını anlatmaya kalksak saatlerimizi alır. Sağlıkla ilgili çılgın projelerin devamı için sağlıkçı milletvekiline ihtiyacımız var. O da doktor Seyfettin Kalay‘la olacak. Bartın‘dan parlamentoya iki milletvekili gidecektir" dedi.

KALAY : "200 YATAKLI EK HASTANE PROJESİ HAYATA GEÇECEK"

AK Parti Bartın 2. sıra Milletvekili Adayı Dr. Seyfettin Kalay da yaptığı açıklamada mevcut 300 yataklı hastaneye ilave olarak 200 yataklı ek binanın hizmete geçeceğini söyledi. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)‘un çalışmalarını yakından takip ettiğini ve TUSKON‘un ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını ifade eden Milletvekili Adayı Dr. Seyfettin Kalay, "12 Haziran seçimlerinde halkın teveccühü ile milletvekili seçilmem halinde Bartın ve ülkem için elimden gelen çalışmayı sergileyeceğim. STK‘larla el ele vererek kentimize büyük hizmetler kazandıracağımıza inanıyoruz. Bartın‘a mevcudun iki katı büyüklüğünde sağlık yatırımlarını hayata geçiriyoruz. AK parti iktidarında 270 hastane yapıldı. İktidarımız AB standartlarına uygun projeleri, 22 ilde 30 sağlık kenti kurma projelerini de hayata geçirecek" dedi.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile