Milletvekili Adem Çalkin, Kagizman'da

Milletvekili Adem Çalkin, Kagizman'da

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, geldigi baba ocaginda bir takim incelemelerde bulundu.

Seçildigi günden itibaren hemen hemen her hafta sonu baba ocagi Kars’ta geçiren AK Parti Milletvekili Adem Çalkin, Kagizman’da çalismalari devam eden dogalgaz hatti, Ilçe Emniyet Müdürlügü Hizmet Binasi, Kazim Karabekir Ortaokulu ve Hükümet Konagi yapilan çalismalari yerinde görerek yetkilerden bilgi aldi.

AK Parti hükümetinin Kars’ta yatirimlarinin hiz kesmeden devam ettigine dikkat çeken Milletvekili Adem Çalkin, “Kagizman’imizda dogalgaz çalismalari hiz kesmeden sürüyor. Yürütülen çalismalari yerinde inceledik. Çalismalar planli bir sekilde büyük bir hizla devam ediyor. Dogalgaz çalismalarini birebir takip ediyoruz. Kagizman’imizin birçok mahallesi önümüzdeki günlerde dogalgaz kullanmaya baslayacak” dedi.

Kars ve 7 ilçede bir çok projenin tamamlandigini, yapimi devam eden projelerin oldugunu kaydeden Çalkin, “Kagizman’imizda modern, gelismis, altyapisi güçlü egitim kurumlari ve devlet kurumlari ile hizmet kalitemizi artirmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Ilçemizde yapimi devam eden Ilçe Emniyet Müdürlügü, Kazim Karabekir Ortaokulu ve Hükümet Konagi’mizin durumlari hakkinda yetkililerden bilgi aldik, yürütülen çalismalari yerinde inceledik. Kurumlarimizin yapimi büyük bir özveri ile araliksiz sürüyor. Faaliyete basladiginda Kagizmanli hemsehrilerimiz için daha kaliteli hizmet sunulmus olacak. Bu yatirimlarimizin Kars’imiz, Kagizman’imiz için hayirli olmasin diliyorum” diye konustu.

AK Parti Milletvekili Adem Çalkin’in Kagizman ziyaretine Kaymakam Okan Dastan, Il Özel Idare Genel Sekreteri Fatih Tekcan ve AK Parti Kars Il Baskani Muammer Sancar’da eslik etti.

Çalkin yaptigi incelemelerin ardindan vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin sorun ve sikintilarini dinleyen Çalkin, sorunlari çözümü noktasinda ilgili kurumlarla görüsecegini belirtti.

Çalkin, yaptigi incelemelerin ardindan Kars’a hareket etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile