Milletvekili Adem Çalkin Kars Ve Ilçelerinin Taleplerini Yetkililere Aktardi

Milletvekili Adem Çalkin Kars Ve Ilçelerinin Taleplerini Yetkililere Aktardi

AK Parti Milletvekili Adem Çalkin, Vali/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat ile birlikte Ankara’da Kars ve ilçelerinin taleplerinin karsilanmasi için Bakanliklara ve resmi kurumlara ziyarette bulundu.

Milletvekili Adem Çalkin, basta, ekonomik imkanlarinin artirilmasi olmak üzere Sarikamis turizm altyapisinin güçlendirilmesi, Kars’a modern halk kütüphanesinin yapilmasi, belediyenin çalismalarina destek saglanmasi, turizmden, tarima, hayvanciliga, sehirlesmeye varincaya bir çok konuyu ilgili bakanliklara tasidi.

Milletvekili Adem Çalkin, “Valimiz/Belediye Baskan Vekilimiz Ziya Polat ile Kars’imizda hemsehrilerimize daha iyi hizmet ulastirmak, sehrimizin gelismesi, ekonomik imkanlarinin artmasi, Sarikamis turizm altyapisinin güçlendirilmesi, Kars’imiza modern halk kütüphanesinin yapilmasi, belediyemizin çalismalarina destek saglanmasi, turizmden, tarima, hayvanciliga, sehirlesmeye varincaya kadar ilimizi ilgilendiren birçok konuyu ilgili kurumlari ziyaret ederek, taleplerimizi yetkililere aktardik’’ dedi.

Milletvekili Adem Çalkin, “Ankara’da; Cumhurbaskani Yardimcimiz Cevdet Yilmaz, Kültür ve Turizm Bakanimiz Mehmet Nuri Ersoy, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki ve Bakan Yardimcimiz Refik Tuzcuoglu, Tarim ve Orman Bakan Yardimcimiz Ebubekir Gizligider ve Iller Bankasi Genel Müdürümüz Recep Türk ile bir araya gelerek istisarede bulunduk, Kars’imizin ve ilçelerinin taleplerini ilettik. TBMM Baskanimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmus’a hayirli olsun ziyaretinde bulunarak, Meclis çalismalarinda basarilar diledik” diye konustu.

Milletvekili Adem Çalkin, Kars ve ilçelerinin taleplerinin karsilanmasi için gerekli destegi vereceklerini dile getiren yetkililere gösterdikleri ilgi ve alaka için tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile