Milletvekili Atlan, Açıksöz Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Milletvekili Atlan, Açıksöz Gazetesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Atlan, Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 42 yıldır yerel yayın hayatına devam eden Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Atlan Açıksöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Ünsal'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Atlan'ın yanı sıra AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Tosya eski Belediye Başkanı Sait Gülabacı, AK Parti İl Gene Meclis Üyesi Hüseyin Örü hazır bulundu. Milletvekili Hasan Atlan, "Ailelerinden ve sosyal yaşantılarından fedakarlık yaparak bu önemli görevi yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Kastamonu ve ilçelerinin gelişmesinde yerel basının önemi çok büyüktür. Siz değerli basın mensupları, bölgemizin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesi ve tanımı gibi çok büyük önem taşıyan görevi başarı ile yerine getirmektesiniz. Toplumun sorunlarını yerinde görmek ve daha sağlıklı tespitler yapabilmek için yerel basına her kurum ve kuruluşun ihtiyacı vardır. Açıksöz Gazetesi sahibi Mustafa Ünsal ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz bulunmaktadır. Açıksöz Gazetesi'nin gündemi takip etmekte ve gündem oluşturmaktaki ciddi haberlerini ve yayınlarını beğenerek yakından takip ediyorum" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Açıksöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Ünsal, "Yerel basın toplumla siyasetin ve bütün kurum ve kuruluşların iletişimini sağlayan doğrudan bir iletişim aracıdır. Yerel basın, genel basın gibi daha soyut ve genel hususlarda değil, toplumun içinde yaşayan, toplumun bir parçası olan insanlardan oluşuyor. Bu nedenle toplumda doğrudan doğruya iletişim sağlamada en gerçekçi ve en kestirme yöntemin yerel basın olduğunu biliyoruz. Tosya'nın daha iyi yerlere gelmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi. Tosya ve Tosyalıların sesi olmaya devam edeceklerini belirten Ünsal şöyle konuştu:
"Açıksöz Gazetesi olarak 42 yıldır olduğu gibi bundan sonra da her zaman haklının yanında, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında çağdaş ve demokratik bir tavırla Tosya ve Tosyalıların sesi olmayı sürdüreceğiz."
Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, çeşitli ikramlar takdim edilmesin ardında son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile