Milletvekili Aydemir Açiklamasi 'Milli Iradenin Irfanina Teslimiz'

Milletvekili Aydemir Açiklamasi 'Milli Iradenin Irfanina Teslimiz'

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Palandökenlilerle bulustu. Yaz dönemi saha çalismalari düzeyinde Narman, Hinis, Horasan, Yakutiye, Aziziye ve Tortum ilçelerinde gerçeklestirdigi AK Istisare çalismalarini Palandöken Solakzade’de devam ettirdi. Ilçenin manevi dokusunu ifade eden camilerin bulundugu alanlarda Palandökenlilerle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçe sakinlerinin ülke, bölge ve ildeki sosyal ve ekonomik gelismelere dönük teshis ve tespitlerini aldi.

Gündem Ve Vatandas Yaklasimi

Salgin dönemindeki yasanan sorunlar, salginin tetikledigi ve yol açtigi ekonomik problemler, devlet tarafindan sürdürülen mücadele ve koruma çalismalari, covid19’la mücadele kapsaminda vatandas yaklasiminin da ele alindigi cami önü sohbetlerinde, Palandöken ilçesi yerel ve genel ekonomik gelisme ve profili degerlendirildi.

Ak Heyet Solakzade’deydi

Milletvekili Aydemir, Palandöken ilçesindeki alan çalismalarina AK Parti Palandöken ilçe Baskanligini ziyaretle basladi.

AK Parti Il Baskan Yardimcisi Eyüp Tavlas, AK Parti Ilçe Baskan Yardimcisi Altan Aslan, AK Parti ilçe Teskilati Yönetim Kurulu üyeleri Murat Dizman ve Savas Çakir ile Solakzade Mahallesi Baskani Erdal Inalcik’in katildigi Palandöken istisaresinde ekonomiden sosyal yasama, Palandökenin durumu ve vizyonu etüd edildi.

Esnaf Ve Esrafin Tespitleri

AK Parti Heyetinin ilk ziyaret adresi Solakzade oldu. Palandöken ilçesi nabzinin attigi mahalde dadaslarin konugu olan Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti semt esnaf ve esrafinin taleplerini dinledi, semt vizyonuna dair beklenti ve talepleri degerlendirdi. Asi çalismalarinin de ele alindigi istisari ziyarette, covid19’la mücadele ve bu noktadaki vatandas hassasiyeti konusuldu.

Dadaslar Cumhurbaskani Erdogan’a Vefada Müttefik

Palandökenli Dadaslarin gündeminde; tüm olumsuzluklara ragmen yatirimlara ara vermeyen, hayatin her alaninda reform düzeyinde projeler gerçeklestirilen hükümete ve Cumhur ittifakina yönelik olarak muhalefet tarafindan sürdürülen karalama ve ötekilestirme kampanyalarina karsi kalbi tepki, Cumhurbaskani Erdogan’a vefa ve sadakatte kararlilik vardi.

Salginla Mücadelede Duyarlilik

AK Parti Milletvekili aydemir ve AK Heyet daha sonra Palandöken ilçesi Habip Baba Camisi muhitinde esnafla bir araya geldi. Ekonomik gelismelerin iyiye dogru seyrettigini ifade eden esnaf, salginla mücadele duyarliliginin önemine vurgu yaparak, ‘yeniden kapanma istemiyoruz’ vurgusunda bulundu. Esnafin ortak görüsü, herkesin maske, mesafe ve temizlik kurallarina riayet etmesi, mutlaka asi olunmasi, bu konudaki spekülasyonlara itibar edilmemesi yönündeydi.

Aydemir’in Degerlendirmesi

AK Parti Heyeti daha sonra Tarbasar Camisi ve hinterlandinda Palandöken bulusmasini devam ettirdi, esnaf ziyaretleri gerçeklestirildi.

Milletvekili Aydemir yaptigi degerlendirmede, ‘Dadaslarin dünyadaki gelismeleri an be an takip edislerini, sahici tahlillerini ve iktisadi büyüme rakam aktarimlarini hayranlikla dinledik. ‘ ifadesine yer verdi.

‘Biz halkin irfanina çikar, vicdanina teslim oluruz’

‘Biz halka inmeyiz, halka, onun irfanina çikar, vicdanina teslim oluruz. Haysiyet ve izzetiyle kaydettigi vurgulara bas eger, kayitlarina bas koyariz. ‘ diyen Milletvekili Aydemir, 19 yillik AK süreci Milli iradenin hakimiyeti, vesayetçi anlayislarin zihin ve yasamdan silinmesi, halka yukardan bakanlarin tarihe gömülmesi dönemi oldugunu aktardi.

Ak Heyet Halki Dinledi

AK Parti Heyetinin Solakzade Muhiti istisare çalismasinin son etabi Yildiz Camisi muhitindeki esnafla bulusmaydi. Cami önünde Semt sakinlerinin konugu olan heyet vatandaslarin nabzini tuttu, görüslerini dinledi, tespitlerini paylasti.

Aydemir’den 20’inci Yil Vurgusu

Milletvekili Aydemir, ‘Bize ait ve bizi var kilan degerleri yok etmek isteyenler, halkin teneffürü, hakkin sillesi ile karsilasirlar. 28 Subatta da, 15 Temmuz’da da öyle olmustur. Halki yok sayip Hakki öteleyenler, milletin iradesini yok etmeye kalkanlar, bizi tanimlayan inançlarimiza karsi duranlar, Yüce Milletin kimyasini bozmaya ugrasanlar her daim zillete mahkum olmuslardir. ‘ degerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile