Geçtiğimiz günlerde taşkına neden olan yağışta birçok evin su altında kaldığı Malazgirt'te incelemelerde bulunan AK Parti Muş Milletvekili Çakar, Belediye Başkan adayı Yıldız ile sel mağduru aileleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Çakar, vatandaşın mağdur olmaması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Her türlü sıkıntıda vatandaşın yanındayız. Allah bir daha böylesi felaketleri göstermesin" dedi.
Sal mağduru aileler ise evlerindeki eşyaların kullanılamaz hale geldiğini, çamur içinde kalan evlerini kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştıklarını söyledi.
Milletvekili Çakar, Sel Mağduru Aileleri Ziyaret Etti
AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Belediye Başkan adayı Vefa Yıldız ile Malazgirt'te sel mağduru aileleri ziyaret etti.



















