Milletvekili Çakir'dan Fincanci'ya Tepki

Milletvekili Çakir'dan Fincanci'ya Tepki

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakir, TBMM’de düzenledigi basin toplantisinda, Türk Tabipleri Birligi Baskani Sebnem Korur Fincanci’nin, "terör örgütü propagandasi yapmak" suçundan gözaltina alindigini animsatti.

AK Partili Çakir konusmasinda su ifadelere yer verdi:

“Terörle mücadele dahilinde yurt içi ve yurtdisi hemen hemen tüm operasyona karsi çikan, doktorlugu degil vatana ihaneti kendilerine meslek edinen bu aciz grup, kahraman Mehmet’imizin kararli mücadelesi ve üstün basarisini hazmedemeyerek envanterimizde dahi olmayan kimyasal silah kullanildigi iftirasini attilar. Teröristlere vurdukça ses bunlardan geliyor. Bitme noktasina gelen alçak örgütün sözde yayin organinda terörü övüp serefli Türk ordusuna iftira atarak aklama çabasina girenler var. Birligimizi ve kardesligimizi bozmaya çalisan bu hain su anda gözaltinadir. Evinde yapilan aramalarda örgütsel bir kitap, tabanca ve kalesnikof mermileri çikmis. Doktorluk gibi kutsal bir meslegin yüz karasi utanç vesikasi bu doktor müsveddesinin evinde kalesnikof mermileri ne geziyor? Örgütsel kitaplarda hangi arastirmalari yapiyor? Gözaltina alinmasiyla örgütün siyasi kanadi HDP’den ardi arkasina açiklamalar geliyor.

Bizler bunlarin terörle olan bagini biliyoruz, yadirgamiyoruz ama sözde milliyetçi ve vatanperver 6’li masanin bu hainlige sessiz kalmasi, bu sessizlikle aslinda hainlige ortak olmasi birde üstelik hala vatan ve millet bütünlügünden bahsederek bu ülkenin yönetimine talip olmalari bizi üzüyor.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile