Milletvekili Cingi Ve Rektör Altun Ögrenciler Ile Bir Araya Geldi

Milletvekili Cingi Ve Rektör Altun Ögrenciler Ile Bir Araya Geldi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü tarafindan düzenlenen “Gençlik Bulusmasi” etkinliginde AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cingi ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ögrenciler ile bir araya geldi.

Ilahiyat Fakültesi Bahçesi’nde düzenlenen etkinlige; AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cingi ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un yani sira Ilahiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan ile ögrenciler ve akademisyenler katildi.

Ekinlikte konusan AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cingi, gençler ile bir araya gelmekten mutlu oldugunu söyledi.

Konusmasinda ögrencilik hayatindaki anilarini paylasan Milletvekili Dr. Cingi, sunlari kaydetti:

“Haberlesmenin hiz kazandigi artik mikro saniyeler ile ölçüldügü bir dönemdeyiz. Onun için bu dönüsümler üniversitede egitim alan, mezun olan veya sizin çaginizdaki arkadaslarimiz açisindan tehditler olusturdugu gibi firsatlarda olusturuyor. Söyle firsatlar olusuyor; sizin artik bilgiye erisiminiz çok kolaylasti. Eger merakiniz varsa, kendinizi yetistirmeye ve gelistirmeye önem vererek, bulundugunuz çevreye pozitif etkiler olusturmaya niyetliyseniz bunu çok kolay ve güvenilir yoldan edebiliyorsunuz.”

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da konusmasinda yönetim olarak her zaman ögrenci odakli çalismalar yürüttüklerine dikkat çekerek, ögrencilere yönelik hayata geçirilecek projeler hakkinda bilgi verdi. “Erciyes Üniversitesi, huzurlu bir sehrin, huzurlu üniversitesidir” diyen Rektör Prof. Dr. Altun, “Erciyes Üniversitesi, dünyada etkin projelere imza atan bir üniversitedir. Siz gençlerimizin de bu projelerde yer almasina destek olmaya çalisiyoruz. Hangi meslekten veya hangi alandan olursaniz olun kendinizi disarda hissetmeyin. Proje çalismalari sadece mühendisler tarafindan yapilan çalismalar degildir. Her meslegin kendine göre proje boyutlari vardir. Bu konularda da sizleri gerek projelerde gerekse Teknoparktaki çalismalarda görme arzusundayiz” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Milletvekili Dr. Cingi ve Rektör Prof. Dr. Altun ögrenciler ile sohbet ederek, sorularini yanitladilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile